Kuva: Mikko Räsänen

Haloo Helsingin Elli suosion kääntöpuolesta - "Olen skipannut ainakin neljän ystävän häät"

18.05.2018 17:15 - Iiro Myllymäki

Elli iloitsee, että pääsee tänä kesänä osallistumaan ystäviensä häihin.

Haloo Helsinki! on jo monen vuoden ajan kuulunut kesäfestareiden halutuimpiin esiintyjiin. Bändillä on kovan livebändin maine ja liuta biisejä, jotka ovat täydellisiä kesäisiin yhteislaulusessioihin. Tänä kesänä bändi ei paahda keikkoja yhtä kovalla tahdilla kuin vuosi sitten, vaan he ovat rajanneet keikkamäärän yhdeksään. Tämä sallii bändin jäsenille myös muita kesäsuunnitelmia. Yhtyeen solisti Elli Haloolla on jo joitain suunnitelmia lukkoon lyötynä.

- Yksi vapaa viikonloppu siellä on. Varmaan kerkeän käymään perheen kanssa paikoissa ja kavereiden häissä. Nyt on sopivasti sattunut juuri niille vapaapäiville parit häät, Elli kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Monena kesänä keikkatahti on ollut niin kova, että tärkeillekin henkilökohtaisille menoille on pitänyt sanoa ei. Elli harmittelee, että on joutunut jättämään monet ystävien häät välistä keikkojen takia.

- Ainakin neljät häät olen joutunut skippaamaan. Totta kai siinä tilanteessa se harmittaa, koska ne ovat once in a lifetime -juttuja. Toisaalta samaan aikaan on ollut sairaan ihanaa olla keikoilla, ja arvostan jokaista keikalle tulijaa. Ei niitä asioita voi arvottaa keskenään, Elli sanoo.

Tärkeiden menojen väliin jättäminen ei ole onneksi aiheuttanut säröjä bändiläisten ja heidän läheistensä väleihin.

- Parasta on, että ystävät ja perhe ymmärtävät. Kukaan ei ole suuttunut, Elli kertoo.

Lue myös: Lähteekö Haloo Helsinki! seuraavaksi tanssilavakiertueelle?

Kilpailut

Uusimmat