Kuva: Getty Images

Prinssi Harryn entinen tyttöystävä järkyttyi saamastaan hääkutsusta - taustalla erikoinen syy

14.05.2018 22:15 - Katariina Auvinen - Luettu 648 kertaa

Prinssi Harry on kutsunut kaksi entistä tyttöystäväänsä seuraamaan vihkiseremoniaa 600 muun vieraan joukkoon.

Jo aiemmin kerroimme, että Britannian prinssi Harry on kutsunut hänen ja Meghan Marklen häihin kaksi entistä tyttöystäväänsä. Mirror-lehden tietojen mukaan Harryn entinen tyttöystävä, Chelsy Davy, on osoittanut tyytymättömyyttään saamaansa kutsua kohtaan hieman erikoisesta syystä.

Hän ei nimittäin saanut kutsua pariskunnan intiimille illalliselle, jonne pari kutsuu vain 200 vierasta. Vieraiden joukossa on muun muassa Spice Girls -yhtyeen jäseniä, koska Meghan Marklen kerrotaan olevan erittäin suuri Spice Girls -fani. 

Prinssi Harry ja Chelsy Davy seurustelivat vuoteen 2010 saakka. (kuva: Getty Images )

Davy on pysynyt ystävänä Harryn kanssa heidän eronsa jälkeen. Pari erosi vuonna 2010 lähes kuuden vuoden yhdessäolon jälkeen. Joten nainen odotti kutsua myös illallisjuhlille. Lähteen mukaan Davy on erittäin loukkaantunut. Nainen on koettanut saada yhteyttä Harryyn muun muassa sosiaalisen median kautta, mutta prinssi tuntuu kadonneen maan alle.

- Chelsy on toivonut, että hän saisi kutsun illallisjuhliin, mutta ystävät ovat kertoneet hänelle, että hän saisi olla kiitollinen saadessaan kutsun edes vihkiseremoniaan. Hän koettaa metsästää täydellistä pukua tilaisuuteen, koska hän haluaa näyttää hyvältä seremoniassa, lähde kertoo. 

Prinssi Harry ja Meghan Markle vihitään ensi lauantaina. Vihkiseremoniaan on kutsuttu noin 600 henkilöä. 

Lue myös: Outoa vai ei? Prinssi Harry kutsuu entisiä tyttöystäviään häihinsä

Lähde: Mirror 

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat