Kuva: Getty Images

Khloé Kardashian järkyttyi synnytyksen jälkeen otetuista kuvista - haluaa kiinteyttää takapuolta

09.05.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Nainen synnytti kolme viikkoa sitten.

Khloé Kardashian, 33, nähtiin ulkoilemassa tällä viikolla ensimmäistä kertaa yhdessä tyttärensä kanssa. Nainen lenkkeili Clevelandissa True-tyttärensä nukkuessa vaunuissa. Monen fanin huomio kiinnittyi tuoreissa kuvissa Kardashianin muhkeaan takamukseen, joka vain korostui tiukoissa joogatrikoissa. 

Nainen näyttäisi palautuneen ennätysnopeasti synnytyksestä. Nyt kaunotar on itse kommentoinut hänestä otettuja kuvia. Hämmästynyt Kardashian kertoo, ettei hänellä ollut mitään hajua siitä, kuinka iso hänen takamuksensa oikein on. 

- Kun näin itseni ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen otetuissa kuvissa, en voinut uskoa takamukseni kokoa ja sitä, kuinka isolta se näytti, hän kertoo Daily Mail -julkaisun mukaan. 

Hän ei malta odottaa sitä, että pääsee taas kuntoilemaan ja saa kiinteyttää erityisesti takapuoltaan. 

- Lääkärini antoi minulle luvan kuntoiluun, joten aion tällä viikolla tavata personal trainerini, hän iloitsee. 

Kardashian kertoo olevansa ylpeä siitä, että hän ei ole niin iso synnytyksen jälkeen, kuin olisi kuvitellut. Työsarkaa hän silti näkee omassa vartalossaan. 

- Aion todellakin päästä kuntoon kesällä, hän vahvistaa. 

Mitä ilmeisimmin viimeisten tietojen mukaan Kardashianin pettäjämies, Tristan Thompson, on muuttanut takaisin parin kotiin. Nainen on lähteiden mukaan antanut miehelleen anteeksi syrjähypyt ja haluaa pysyä yhdessä heidän yhteisen lapsensa takia. 

Lue myös: Khloé Kardashian nähtiin ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen - ulkoili tyttärensä kanssa yksin

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat