Kuva: Senja Rapila

Abreu paljastaa tarinan Minni Hiiri -kampauksensa takaa: "Joitakin nutturani ärsyttävät"

08.05.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Abreu on suosinut jo kuukausia tuplanutturoita. Hän myös kertoo antamassaan haastattelussa sen, mitä ei ikinä pukisi päälleen.

Abreu artistinimellä nykyisin tunnettava laulaja, Anna Abreu, 28, on jo pidemmän aikaa vannonut tyttömäisen hittikampauksen nimeen. Naisen tummat kutrit on usein kietaistu kahdelle nutturalle. 

Tuplanutturoiden upeuden on huomanut myös niin Janna, Ilta kuin Tuulikin, jotka ovat kokeilleet myös tätä Minni Hiiri -kampaukseksikin ristittyä tyyliä. 

Abreu kertoo Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa, mistä hän sai idean tuplanutturoihin. 

- Se lähti ihan siitä, että halusin laittaa hiukseni hyvin siloitellulle nutturalle ylös. Sain idean, että mitäpä jos nutturoita olisikin kaksi, ja sehän toimi. Ehkä haluan korostaa myös sitä tyttömäisyyttä pampuloilla, Abreu kertoo. 

Hän avaa, että tuplanutturoiden tuoma tyyli tuntui heti niin omalta, että nainen päätti suosia kampausta. 

(kuva: Senja Rapila)

- Se tuntui siltä, että tää voisi olla mun juttu ja niinhän siitä tulikin. Joitain nutturat ärsyttävät, mutta jengi myös tunnistaa minut hiustyylini vuoksi, nainen kertoo. 

Yli kymmenen vuotta pinnalla ollut Abreu on tottunut ulkonäkönsä arvosteluun. Ikävät kommentit hän jättää oman onnensa nojaan. Artistina hän pyrkiikin siihen, että hänen tyylinsä aiheuttaa mielipiteitä. 

- Olen sitä mieltä, että oman tyylin pitääkin herättää ihmisissä mielipiteitä. Mielummin olen se, jonka tyyli ärsyttää ihmisiä kuin se, joka ei aiheuta mitään mielipiteitä, Abreu kertoo. 

"Kaikki, mitä laitoin päälle ennen vuotta 2010, oli kamalaa" 

Kuten myös moni muu niin Abreukin irvistää, nähdessään valokuvia hänen uransa alkuajoilta. Nykyisin monipuolista, särmikästä ja sporttimuotia suosiva nainen etsii tyyliään jatkuvasti, mutta erityisen järkyttävää se hänen mukaansa oli 2000-luvun alkupuolella. 

- Kaikki, mitä laitoin päälle ennen vuotta 2010, oli kamalaa. Ei se mitään, se on mennyttä aikaa, mutta pahin juttu oli ehdottomasti silikoniolkaimet! Abreu parahtaa. 

(kuva: Senja Rapila)

- Miten luulinkaan, että vaaleat silikoniolkaimet olisivat todella läpinäkyvät, ja ne meikit, kamalaa, hän pohtii. 

Nainen ei pukisi nykyisin päälleen ikinä turkista tai edes aidonnäköistä tekoturkista. Eläinrakas nainen kertoo, että syyt ovat eettiset. 

- Se ei ole cool, että pitää jonkun ruhoa päällään, hän kiteyttää. 

Lue myös: Abreu, Janna, Tuuli... Laulajakaunottaret rakastuivat tyttömäiseen hittikampaukseen

Kilpailut

Uusimmat