Kuva: Getty Images

Blake Lively poisti kaikki Instagram-kuvansa - mysteeri on vihdoin selviämässä?

02.05.2018 16:45 - Katariina Auvinen

Fanit ovat huomanneet, että kuvien poistamisen lisäksi Lively seuraa vain samannimisiä henkilöitä.

Fanit hämmästyivät, kun he tajusivat näyttelijä Blake Livelyn, 30, poistaneet kaikki Instagram-kuvansa. Vielä enemmän heidän mielenkiintonsa heräsi, kun Lively näyttäisi seuraavan vain samannimisiä henkilöitä, Emily Nelsoneita

Monet fanit arvelivat ensin, että naisen tili on hakkeroitu, mutta mitä ilmeisimmin kaunottaren teon taustalla olisi hänen tähdittämänsä elokuva. Lively tulee esittämään Emily Nelsonia, Simple Favor -nimisessä elokuvassa. 

Tämän vuoksi nainen on mitä ilmeisimmin päättänyt poistaa kaikki kuvansa ja ruvennut seuraamaan vain roolihenkilönsä nimisiä ihmisiä. Yhdysvalloissa elokuva saa ensi-iltansa vasta syksyllä, joten nähtäväksi jää, julkaiseeko Lively mitään tilillään ennen sitä. 

Lively on naimisissa näyttelijä, Ryan Reynoldsin, kanssa. Pariskunta on puhunut avoimesti kahden näyttelijän välisestä liitosta ja perheen yhteisestä ajasta. Pari on päättänyt, että he tekevät näyttelyprojekteja vuorotellen, jotta perhe saisi olla yhdessä mahdollisimman paljon. Nyt Reynolds sai juuri Deadpool 2 -elokuvan roolisuorituksen purkkiin, jonka jälkeen Lively pääsi aloittamaan Simple Favor -kuvaukset. 

Katso, miltä Livelyn Instagram näyttää täältä

Lue myös: Blake Lively todisti epäilijöille parisuhdekriisin olevan pelkkä huhu - päivitys huvittaa seuraajia

Lähde: E! Online 

Kilpailut

Uusimmat