Kuva: Getty Images

Kanye West myönsi riippuvuutensa opiaatteihin - aine vei hänet sairaalaan

25.04.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Räppäriä haastatellut juontaja kertoo miehen myöntäneen hänelle riippuvuutensa.

Räppäri, Kanye West, 40, on kiireinen uuden kenkämallistonsa lanseerauksen kanssa, mutta hän päivitti kuulumisiaan myös radiohaastattelussa New Yorkissa. Juontaja Ebro Darden, kertoo julkisuudessa jutelleensa räppärin kanssa yksityisesti ennen varsinaista haastattelua. Esille nousi Dardenin mukaan myös miehen riippuvuus opioideihin. 

West myönsi juontajalle , että hän on kärsinyt riippuvuudesta opiaatteihin ja aine vei hänet sairaalaan vuonna 2016. 

West kertoo häntä loukanneen se, että kukaan ei osoittanut rakkauttaan hänelle hänen joutuessaan vieroitukseen aineen vuoksi. 

Räppärin pohja tuli mitä ilmeisimmin vastaan heti sen jälkeen, kun hänen vaimonsa Kim Kardashian, ryöstettiin Pariisissa aseella uhaten. Ryöstäjät saivat saaliikseen satojen tuhansien eurojen arvosta koruja ja arvoesineitä. Pian ryöstön jälkeen julkisuudessa levisi tietoa, että West olisi käyttäytynyt todella omituisesti konserttikiertueellaan. Mies oli muun muassa riehunut ja paiskonut tavaroita. 

Lopulta West joutui perumaan konserttikiertueen kesken kaiken. 

Toiset lähteet ovat kertoneet Westin joutuneen sairaalaan vainoharhaisuuden vuoksi, koska tämä ei ollut nukkunut kahteen vuorokauteen ollenkaan. 

Lue myös: Kanye West paljasti seuraavan tatuointinsa - ihmiset eivät usko silmiään

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat