Kuva: Mikko Räsänen

Mikko Leppilampi esittelee lihaksiaan uudessa kuvassa - paino tippunut seitsemän kiloa!

05.04.2018 13:15 - Iiro Myllymäki

Mikko Leppilampi ryhtyi yhdeksän kuukautta sitten kuntokuurille.

Juontajasuosikki Mikko Leppilampi, 39, on hurjassa kunnossa. Tämä käy ilmi miehen uudesta Instagram-kuvasta, jossa hän poseeraa pelkkä pyyhe yllään. Kuvatekstissä mies kertoo, että takana on nyt yhdeksän kuukautta tasaista treeniä. Paino on tippunut 91 kilosta 84 kiloon.

”Olo ennen kaikkee henkisesti parempi, ku ikinä! Mulle tärkeintä on ollu se, et hyvinvoinnista ja sen ylläpitämisestä on tullu selkeesti intohimo, jota on ehdottomasti ruokkinut, tottakai tulokset, mutta ennen kaikkea se, että monet muutkin on inspiroitunu mun omista rimpuiluista”, Leppilampi kirjoittaa päivityksessä, jonka voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Kuvan kommenttikenttä on täyttynyt ihastelevista kommenteista.

"Nyt on mies kunnon kuosissa."

"Melkein toivoin, että pyyhe ois tipahtanut."

"No huh!"

"Kyllä kelpaa katella ja pääasia, että olosi on jess."

Mikko Leppilampi kertoi Voice.fi:lle elämäntapamuutoksensa alussa, mitkä tekijät vaikuttivat hänen haluunsa kohentaa kuntoaan.

- Pyrin aina ottamaan yhden askeleen pidemmälle omassa ammattitaidossani. Kyse on myös kunnioituksesta omaa asemaa kohtaan. Jos on miljoona katsojaa kerääviä ohjelmia ja pitää näyttää hyvältä puvuissa, niin se vaatii sitä, että ottaa itseään niskasta kiinni ja pysyy siinä pukukoossa 50, Leppilampi sanoi viime syksynä.

Uuden Instagram-kuvansa kuvatekstissä mies paljastaa, että nyt pukukoko on tippunut 48:aan.

Lue myös: Mikko Leppilampi: Todellinen persoonani on näkynyt vain yhdessä tv-sarjassa

Kilpailut

Uusimmat