Kuva: Mikko Räsänen

Retrokondomit eivät saa myyntilupaa - viimeinen käyttöpäivä mennyt

01.04.2018 15:30 - Mikko Räsänen

Oku Luukkainen ei lannistu, vaikka hänen 100 000 kondomiaan eivät pääse kauppojen hyllyille.

Suomen suosituinta ysäriohjelmaa Radio Novan Retroperjantaita luotsaava Oku Luukkainen on lanseerannut uuden tuotteen. Nyt hän tuo markkinoille retrokondomit. 

- Ne ovat kaikille ysärifaneille suunnattuja kortsuja, joiden avulla ysäri tuodaan mukaan myös intiimihetkiin, Luukkainen kertoo.

Pieni takaisku Luukkaisen hankkeelle on tullut, sillä Valvira ei antanut Retrokondomeille myyntilupaa.

- Se oli pieni takaisku. Retrokondomit on valmistettu erään tunnetun kondomivalmistajan varastotuotteista, missä viimeinen käyttöpäivä on mennyt. Se päivämäärä on kuitenkin ohjeellinen ja kun nämä eivät ole altistuneet pakkaselle tai kuumuudelle, ei niiden pitäisi olla haperoja.

Palautteessaan Valvira myös kiinnitti huomiota siihen, että kondomien lateksipintaan on painettu Luukkaisen kasvokuva, joka on saattanut vaikuttaa ehkäisyvälineen kestävyyteen.

- Eihän mikään ehkäisymuoto nyt ihan sataprosenttisen varma ole, ja jos nyt vahinko sattuisi, niin siinä olisi loistava paikka antaa lapsen nimeksi Oku ja samalla saada aikaan hauska tarina, jonka hänelle voi aikanaan kertoa omasta syntymästään. Minä olen jo vuosia toivonut, että Suomeen tulisi lisää Okuja, niin me voisimme vihdoin saada oman nimipäivän.

Mistä tuli ajatus, että kondomiin pitää saada Luukkaisen kasvot?

- Lisäähän se nyt varmaan molempien osapuolten fiilistä, kun meikäläisen naama siellä alhaalla virnuilee. Itsekin innostun siitä, Luukkainen kertoo nauraen.

Luukkainen on tilannut 100 000 retrokondomia, mutta nyt niitä ei siis saa myydä missään.

- Ei se haittaa. Voin silti jakaa näitä keikoilla ja lähetellä palkintoina radio-ohjelmaan soittaneille.

Katso kuva Retrokondomista täältä

Lue myös: Oku Luukkainen perusti tanssiryhmän - tällainen on Retro-Hunks!

Kilpailut

Uusimmat