Kuva: Getty Images

Robbie Williams avoimena hauraasta terveydentilastaan: "Sairauteni haluaa tappaa minut"

28.02.2018 11:45 - Iiro Myllymäki

Robbie Williams on avautunut kamppailustaan mielenterveysongelmien kanssa.

Poptähti Robbie Williams, 44, on kertonut tuoreessa The Sun -lehden haastattelussa avoimesti mielenterveysongelmistaan. Mies on aiemminkin kertonut kärsineensä pitkään masennuksesta.

- Päässäni on sairaus, joka haluaa tappaa minut. Minun täytyy suojautua siltä, Williams sanoo.

Mies kertoo, että hänen mielensä demonit ottavat hänestä vallan etenkin, jos hän on yksin. Tällöin hän jopa pelkää henkensä puolesta. Mielialaongelmien kääntöpuolena joskus miehen mieliala on niin koholla, että se auttaa hänet selviämään esiintymislavalle ja saa hänet tuntemaan olonsa upeaksi.

- Mutta suurimman osan ajasta olen vain ihminen, joka yrittää selviytyä korvieni välisistä ongelmista, Williams kertoo.

Robbie Williams on aiemmin kärsinyt myös päihdeongelmista. Hän vieroittautui päihteistä ensimmäisen kerran jo parikymppisenä, mutta retkahti sittemmin monta kertaa. Williams sanoo käyneensä elämäntapojensa vuoksi monta kertaa lähellä kuolemaa. Williams vertaa oman elämänsä koettelemuksia joulukuussa 2016 menehtyneen George Michaelin elämään. Miehet olivat musiikkipiirien kautta tuttavia keskenään.

- Elämäni on ollut samanlaista vuoristorataa. Kaipaan häntä, kunpa hän olisi täällä, Williams sanoo.

Tällä hetkellä Williams kiertää Australiaa maailmankiertueellaan. Miehen terveydentilasta on viime kuukausien aikana kirjoitettu paljon, ja hän joutuikin perumaan maailmankiertueensa keikkoja sairastumisen takia. Pari kuukautta sitten mies vietti viikon teho-osastolla sen jälkeen, kun lääkärit olivat löytäneet hänen aivoistaan poikkeamia. Nämä kokemukset ovat saaneet Williamsin pitämään nyt entistä parempaa huolta terveydestään.

- Kun olet ollut tällä planeetalla 43 vuotta, tajuat että et ole voittamaton. Tästä lähtien aion pitää huolta itsestäni paljon entistä tarkemmin.

Robbie Williamsilla on kaksi lasta näyttelijä Ayda Fieldin kanssa. Mies kiittelee vaimoaan siitä, että hän on pitänyt miehen kuivilla. Mies kokee, että Field on pelastanut hänet rakkaudellaan ja huolenpidollaan.

Lue myös: Robbie Williams sairastui vakavasti - joutui tekemään totaalisen elämäntapamuutoksen

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat