Kuva: Senja Rapila

Anna Abreu paljasti IS:lle kokemuksensa seksuaalisesta ahdistelusta: "Lamaannuin täysin"

18.11.2017 10:15 - Iiro Myllymäki

Anna Abreu kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että hänelle tuttu muusikkomies suuteli häntä kerran väkisin täysin yllättäen.

Laulaja Anna Abreu teki eilen perjantaina uuden tulemisen uudella kappaleella – ja uudella artistinimellä. Tästä lähtien nainen luo uraansa pelkällä Abreu-nimellä. Uudessa Soo Soo -kappaleessa on paljon flirttiä ja seksuaalista latausta, mutta sen perimmäinen sanoma Abreun mukaan on jokaisen ihmisen itsemääräämisoikeudessa omaan kehoonsa. Tällä tavalla kappale limittyy myös ajankohtaiseen #metoo-kampanjaan, joka on tuonut esille etenkin naisten kokeman seksuaalisen häirinnän laajuuden.

Anna Abreu on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa tilanteista, joissa hän on kokenut seksuaalista ahdistelua. Noin vuosi sitten nainen oli baarissa, jossa hän käveli hänelle tutun muusikkomiehen ohi. Täysin yllättäen mies alkoi suudella Abreuta.

- Yhtäkkiä hän tarttui kasvoistani ja suuteli väkisin. Hänen kaverinsa alkoivat nauraa. Minä en osannut sanoa mitään. Tuollaisessa tilanteessa lamaannuin täysin, Abreu kertoo IS:lle.

Tämän lisäksi nainen on kokenut keikoillaan epätoivottavaa koskettelua esiintyessään. Hän kertoo, että jotkut yleisöstä ovat tunkeneet käsiään hänen paitansa alle.

Kuten Soo Soo -biisi osoittaa, seksi ei ole Abreulle tabuaihe.

- Olen flirttaileva tyyppi. Ja nainen voi haluta seksiä siinä missä mieskin. Mielestäni ei ole olemassa helppoja tai vaikeita naisia. Naisen ei tarvitse olla söpö ja esittää vaikeaa, vaan nainenkin voi haluta joskus ihan suoraa toimintaa. Seksi on luonnollinen asia, eikä siitä pidä tehdä salailtavaa tai hävettävää, Abreu painottaa.

Lue myös: Anna Abreu julkaisi uuden kappaleen: "Soo Soo kuvastaa tosi paljon sitä kuka mä olen"

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat