Kuva: AOP

Kiusallinen video Demi Mooresta nousi taas esiin - ahdisteleeko 15-vuotiasta poikaa?

13.11.2017 16:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 1 417 kertaa

Videolla 19-vuotias Demi Moore suutelee toistuvasti 15-vuotiasta näyttelijäkollegaansa.

Viime aikoina lukuisat viihdemaailmassa seksuaalista ahdistelua ja hyväksikäyttöä kokeneet ovat tuoneet kokemuksiaan julki. Vyyhti sai alkunsa elokuvatuottaja Harvey Weinsteiniin kohdistetuista ahdistelu- ja raiskaussyytöksistä.

Laajamittaisen ahdistelukohun myötä netissä on nyt lähtenyt leviämään uudelleen vanha video näyttelijä Demi Mooresta, 55. Vuonna 1982 kuvatulla videolla tuolloin 19-vuotias Moore suutelee monta kertaa 15-vuotiasta Philip Tanzinia, joka oli tuolloin hänen vastanäyttelijänsä General Hospital -sarjassa. Video on kuvattu Tanzinin syntymäpäivillä.

Kyseisellä videolla suudelmat nähdään kohdissa 1.22, 1.49 ja 4.36. Voit katsoa videon alta:

Videolla Moore myös kehuu Tanzinia ylistävin sanakääntein.

- Rakastan Philipiä. Hän on ainoa, jota rakastan. Rakastan häntä niin paljon. Hän on yksi suosikki-ihmisistäni, Moore sanoo.

Tämän lisäksi Moore sanoo tilanteessa vitsikkäästi aikovansa mennä naimisiin Tanzinin kanssa. Moore itse oli tuohon aikaan naimisissa ensimmäisen aviomiehensä Freddy Mooren kanssa.

Videolla on YouTubessa jutun kirjoitushetkellä yli 6,5 miljoonaa katselukertaa. Videon kommenteissa osa pitää 15-vuotiasta poikaa onnekkaana saadessaan Moorelta suudelmia, kun taas osa syyttää Moorea epäasiallisesta käytöksestä ja suoranaisesta ahdistelusta. Moore ei ole toistaiseksi kommentoinut videon uutta tuloa julkisuuteen.

Lue myös: Näyttelijä Demi Mooren suuri paljastus: Kaunottarelta puuttuu etuhammas! Katso

Lähde: Independent

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat