Kuva: MTV

Ensitreffit alttarilla -parit päättivät suhteiden kohtalon: "Ei tämä täydellistä ollutkaan"

07.11.2017 17:00 - Senja Rapila

Suosikkisarjan neljännen tuotantokauden tunteellinen viimeinen jakso nähdään huomenna.

Ensitreffit alttarilla -sarjan neljäs tuotantokausi on tulossa päätökseen. Kausi on ollut poikkeuksellisen riitaisa; aiemmissa jaksoissa on jo nähty, kuinka Petrin ja Marin yhteinen taival päättyi jatkuvien riitojen ja naljailun vuoksi. Eripuraa nähtiin jo häämatkalla Berliinissä, joka osoittautui molemmille osapuolelle pettymykseksi.

- Kyllä jäi ehkä vähän sellainen pettymyskin, sitä oli niin odottanut, että nyt siellä täydellinen match odottaa. Jotenkin tuli sitten sellainen olo, että mitä ihmettä, ei tämä nyt sitten ihan täydellistä ollutkaan, Petri kuvailee tunteitaan huomenna nähtävässä jaksossa, missä parit kertovat, aikovatko he jatkaa matkaa yhdessä vai erikseen.

- Asiat ovat nyt mitä on, eivätkä ne siitä paremmaksi muutu Petrin kanssa tai siinä suhteessa, Mari kuvailee päätöstä.

Johanna ja Markus. (kuva: MTV)

Aliisan ja Esan välillä on ollut kitkaa ja epäilyksiä, kun taas Johanna ja Markus ovat vaikuttaneet suhteellisen tasapainoiselta parilta muutamia riitoja lukuunottamatta.

Johanna ja Markus keskustelevat päätöksestään kauden viimeisessä jaksossa tunteikkaasti. Johanna murtuu itkuun puhuessaan pariskunnan alkutaipaleen vaikeuksista.

- Se sun kanssa käyty puhelu oli minulle ihan ensiarvoisen tärkeä. Jos sitä ei olisi tullut siihen kohtaan, en tiedä kuinka kauan olisin vielä vellonut niissä huonoissa tunteissa, Johanna kertoo Elina Tanskaselle.

Aliisa ja Esa. (kuva: MTV)

Aliisa ja Esa kuvailevat yksimielisesti parisuhdeasiantuntijoille yhteistä matkaansa vuoristoradaksi. He kuitenkin kertovat, että ovat tehneet kaikkensa saadakseen suhteen toimimaan.

- Oikeastaan jo siinä kun oltiin vierekkäin alttarilla, ennen kuin oltiin edes tahto ilmaistu, niin tuli jo monenlaisia tuntemuksia, Aliisa kertoo päätöksestä viimeisessä jaksossa.

- Esa on kuitenkin tosi herrasmies, ystävällinen, lämmin ja huumorintajuinen.

Huomenna esitettävässä, kauden viimeisessä jaksossa kaikki pareista paljastavat päätöksensä; jatketaanko tulevaisuuden matkaa yhdessä vai erikseen? 

Ensitreffit alttarilla päätösjakso nähdään AVA:lla huomenna tiistaina 8. marraskuuta kello 21.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -sarjassa eronnut Mari avautuu: "Unelmakumppani hyväksyy minut"

Kilpailut

Uusimmat