Kuva: Splash

Adele rikkoi pitkän somehiljaisuuden - onnitteli poikaansa hauskalla kuvalla

30.10.2017 10:45 - Katariina Auvinen

Laulaja on viimeeksi julkaissut itsestään kuvia kesäkuussa.

Laulaja Adele, 29, joutui kesällä tekemään raskaan päätöksen kiertueensa perumisesta, kun hänen ääniongelmansa pahenivat. Nainen kertoi tuolloin, että lääkäri ei osannut sanoa, onko hän vahingoittanut äänihuuliaan pysyvästi. Laulaja joutui puhekieltoon, jonka jälkeen hän on myös harvakseltaan julkaissut mitään sosiaalisessa mediassa. 

Hän ei esimerkiksi ole julkaissut itsestään kuvia Instagramissa kesäkuun jälkeen. Aivan täydellistä hiljaisuutta nainen ei ole pitänyt, koska hän on muun muassa onnitellut syntymäpäivän johdosta ystäväänsä, Beyoncéa. Musiikin tekemisestä ei ole tihkunut julkisuuteen mitään tietoa. Nyt kaunotar julkaisi halloweenin kunniaksi hauskan kuvan itsestään. Hän onnitteli samalla viisivuotiasta poikaansa, jolla oli syntymäpäivä. 

Adele todisti ettei halloweenina tarvitse välttämättä pukeutua pelottavasti. Nainen loisti muotoja hivelevässä mekossa, jonka alaosaa koristi lohikäärme. Hän oli kihartanut hiuksensa pöyhkeälle kampaukselle. Kasvoillaan hänellä oli vahva meikki, joka sisälsi myös glitteriä. 

Vaikka Adele joutui perumaan kiertueensa loppukeikat, hänen tienestinsä olivat valtavat. Nainen tienasi viime vuonna yhteensä yli 18 miljoonaa euroa. 

View this post on Instagram

Also I can't with this hair and make up

A post shared by Adele (@adele) on

Lue myös: Adele tekee uuden aluevaltauksen? Kosiskellaan mahdollisesti uuteen elokuvaan

Lähde: Daily Mail 

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat