Kuva: AOP

Robbie Williams sairastui vakavasti - joutui tekemään totaalisen elämäntapamuutoksen

25.10.2017 12:45 - Senja Rapila

Artisti joutui perumaan loppukiertueensa vakavan sairastumisen vuoksi. Nyt hän julkaisi videon faneille, missä hän kertoo tapahtuneesta.

Robbie Williams, 43, on puhunut avoimesti masennuksestaan ja päihderiippuvuudestaan. Hän on myös kertonut, että julkisuus on koetellut hänen terveyttään kovin ottein. Hänen mielestään julkisuus tulee tappamaan hänet, ellei hän opi käsittelemään sitä.

Williams joutui keskeyttämään Heavy Entertainment Tourinsa viimemetreillä aiemmin tänä vuonna sairauden vuoksi. Williams on julkaissut videon, jossa hän kertoo, että hänen sairautensa oli niin paha, että huolestuttavien testitulosten takia hänet siirrettiin intensiiviseen hoitoon välittömästi.

- Olen parannellut itseäni diagnosoidusta sairaudesta nyt viimeisten viiden viikon ajan. Valitettavasti se sairaus iski mukaan juuri kiertueeni lopussa, kiertueen, joka meni niin hyvin tähän asti, Williams kertoo.

Hän ei kuitenkaan paljasta sitä, mistä sairaudesta on kyse. Kyseessä on kuitenkin niin vakava tilanne, että mies on joutunut tekemään elämäntapamuutoksen: hän kertoo, että on nykyään kasvissyöjä. Williams paljastaa myös joogaavansa ja harjoittavansa pilatesta päivittäin.

- En ole perunut kiertuetta huonon terveydentilan takia vuoden 1998 jälkeen, joten te tiedätte sen, että jos en pysty olla kiertueella, kyseessä on jotain vakavampaa, jonka vuoksi en voi sitä tehdä.

Voit katsoa koko videon alapuolelta.

Robbie Williams esiintyi aiemmin tänä vuonna myös Suomessa Radio Novan 20-vuotissyntymäpäivillä. Pääset tutustumaan keikalta otettuihin kuviin täältä.

Lähde: Metro

Lue myös: Lady Gaga nähtiin pitkästä aikaa julkisuudessa - kivut ovat jo helpottaneet?

Lue myös: Palkittu mieslaulaja avautui naisten vaatteisiin pukeutumisesta: "Rakastan korkokenkiä"

Kilpailut

Uusimmat