Kuva: AOP

Löysikö Brad Pitt uuden rakkauden? 21-vuotias kaunotar on kuin Angelina Jolie nuorena, katso

19.10.2017 13:27 - Reija Saarinen - Luettu 6 629 kertaa

Uusi rakas on myös näyttelijä.

Uusiempien uutisten mukaan näyttelijäkomistus Brad Pitt, 53, on päässyt yli erostaan ja löytänyt mitä ilmeisemmin rinnalleen uuden rakkauden.

Tuoreiden huhujen mukaan Pitt tapailee tätä nykyä 21-vuotiasta Ella Purnellia, joka on monen mielestä melkoisen saman näköinen kuin Pittin entinen vaimo, Angelina Jolie.

- Ella on todella innoissaan kaikesta huomiosta, jota hän on Pittiltä saanut. Hän onkin kertonut avoimesti, että Pitt on hänen julkkisihastuksensa numero yksi, lähipiiristä kerrotaan.

Jolie ei ole innoissaan Pittin uudesta valloituksesta. Se lienee selvä, sillä Purnell näyttelijä Maleficent-elokuvassa nuorempaa versiota Jolien hahmosta. Jolie onkin korostanut paljon sitä, että Purnell on vain viisi vuotta vanhempi, kuin heidän vanhin lapsensa Maddox.

- Pitt kyllä ymmärtää heidän suuren ikäeronsa. Mutta heidän välillään on paljon enemmän kuin pelkkää fyysistä vetovoimaa, lähde jatkaa.

- On vain ajan kysymys, ennen kuin Pitt vie suhteen uudelle tasolle.

Monien mielestä Purnellissa ja Joliessa onkin paljon samaa. Heillä molemmilla on suuret silmät, muhkeat huulet sekä tummat hiukset. Kuvat kaunottarista näet alta.

(kuva: AOP)

Alla kuva Joliesta nuorena.

(kuva: AOP)

Lähde: In Touch

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat