Kuva: Senja Rapila

Naimisiin mennyt Krista Siegfrids jakoi kauniin hääkuvan - mikä upea morsian!

09.10.2017 14:28 - Iiro Myllymäki - Luettu 9 283 kertaa

Krista Siegfrids meni naimisiin Janne Grönroosin kanssa viime lauantaina.

Laulaja Krista Siegfrids meni viime lauantaina naimisiin toimittaja-juontaja Janne Grönroosin kanssa. Pariskunta on ollut yhdessä jo 12 vuoden ajan, ja kihloihin he menivät vuonna 2014.

Nyt Siegfrids on jakanut sosiaalisessa mediassa kauniin hääkuvan hänestä ja aviomiehestään. Kuvan yhteyteen nainen on kirjoittanut tunnelmia viikonlopun häistä.

”Menimme naimisiin kauniissa kotikaupungissani Kaskisissa, ja se oli täydellistä. Se oli paras päivä elämässäni, ja olen niin kiitollinen ja onnellinen”, Siegfrids kirjoittaa.

Voit katsoa kuvan alta tai tästä linkistä.

Krista Siegfrids tuli suomalaisille tunnetuksi hänen edustaessaan Suomea Euroviisuissa vuonna 2013. Naisen edustuskappale oli hänen miehelleen suunnattu Marry Me. Hääkuvan yhteyteen kirjoitetussa tekstissä Siegfrids viittaakin viisubiisiinsä.

"Tein hänen eteensä kaiken sen, mistä lauloin Marry Me:ssä. Paitsi yhden asian, en muuttanut sukunimeäni", Siegfrids kirjoittaa.

Siegfrids ja Grönroos asuvat tällä hetkellä sekä Helsingissä että Tukholmassa. Grönroos työskentelee Aftonbladetin aamu-tv-juontajana, ja Siegfrids luo uraa ruotsinkielisellä musiikilla. Nainen on hankkinut jalansijaa Ruotsin musiikkimarkkinoilla esimerkiksi osallistumalla kahtena edellisenä vuonna Melodifestivalen-kilpailuun, jolla haetaan Ruotsin euroviisuedustajaa.

Lue myös: Anna: Krista Siegfrids avoimena suhteensa vaikeuksista: "Pitäisi löytää aikaa perheen perustamiseen"

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat