Kuva: MTV

Madonna-tyylillä räväyttänyt Erika Vikman: "En ole ollut ikinä niin vapautunut"

09.10.2017 14:25 - Anna Hopi

Erika Vikman, 24, hurmasi esityksellään MTV:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Erika Vikman esitti eilisessä Tähdet, tähdet -ohjelmassa Madonnan Vogue-kappaleen. Säteilevä laulaja antoi esitykseen kaikkensa, ja se näkyi kotikatsomoihin asti. Ohjelman aikana Twitterissä tuli kannustavia kommentteja. Tötterörintaliiveissä esiintynyt tähti itse kokee löytäneensä itsestään uuden puolen lavalla.

- Suunnittelimme pukukokonaisuuden yhdessä puvustajien kanssa. Madonnan tötterörintaliivit ovat iso osa pophistoriaa, ja sanoin, etten mene lavalle ilman niitä. Niistä se asun suunnittelu lähti. Uskon, että jokainen nainen haluaa vähintään kerran elämässään kokeilla, miltä sellaisten rintaliivien käyttö tuntuu, nauraa Erika Vikman Voice.fi -sivuston haastattelussa.

Vikman nautti esiintymisestä täysin palkein.

- En ole ollut ikinä niin vapautunut lavalla. Olin hämmentävän paljon kotonani siinä asussa ja Madonna-vedossa. Tajusin jotain artistiudestani siinä samalla, kun esiinnyin, hän kertoo.

- Halusin esitykseen kunnon show-meininkiä. Tämä on sitä, mitä todellakin haluan tulevaisuudessa tehdä laulajaurallani. Esityksellä oli aika suuri kontrasti siihen, mitä minulta on tähän mennessä totuttu näkemään. Pystyn olemaan myös viihdyttäjä, ja varmasti tulen tulevaisuudessa tekemään enemmän show-keikkoja, Vikman pohtii.

Katso Erikan energinen esitys alta.

Lue myös: Erika Vikman seksikkäässä lookissa - tötterörintaliiveissä Madonnan tapaan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat