Kuva: Senja Rapila

Alma peloistaan brittilehdessä: "Ne täytyy vain kohdata"

25.08.2017 11:00 - Reija Saarinen

Alman ura on hurjassa nosteessa.

Suomalaislaulaja Alma, 21, ei ole enää hetkeen ollut tuntematon tyyppi Suomen rajojen ulkopuolellakaan. Hänen uransa on kovassa nosteessa ja hänen suosionsa on ollut huimaa etenkin Saksassa ja Britanniassa.

Alma erottuu edukseen monesta syystä. Hän on loistava laulaja, jolla on myös näyttävä ja huomiota herättävä tyyli. Itsevarmuus suorastaan huokuu hänestä aina silloin, kun hän nousee lavalle. Silti hän kertoo brittiläisen The Guardian -lehden haastattelussa pelkäävänsä.

- Olen todella hermostunut joka kerta, ennen kuin nousen lavalle. Tärisen ja mietin, että mitä hittoa! Olen kuitenkin vielä nuori, joten voin päästä peloistani eroon ennen kuin täytin 30, hän kertoo.

Alma myös myöntää, että kaksoissisko Annan läsnäolo on hänelle keino selvitä tilanteista. Se on myös jotain sellaista, mitä muiden voi olla vaikea ymmärtää.

- Kaksoissisko on maailman ihmeellisin asia. Silloin tottuu siihen, että toinen on aina siinä. Aivoni eivät oikein tunnut ymmärtävän, että olen yksilö. Kun jotain tapahtuu minulle, se tapahtuu meille.

- On todella tärkeää, että hän on siinä. En ymmärtänyt sitä ennen kuin hän tuli lavalle kanssani.

Alma ei silti koskaan ole aikonut karttaa pelkojaan. Hän on nainen, joka menee niitä päin.

- Se että kohtaa pelkonsa, on ainoa oikea tapa. Minulla on pelkoja, mutta voin vain kohdata ne, hän toteaa.

Lue myös: Alma ja kolme muuta, joiden kansainväliseen läpimurtoon satsataan nyt merkittävästi

Lue myös: Suomen lupaavin naisartisti Alma Me Naisille: Koulukiusaaminen jätti syvät arvet

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat