Kuva: Senja Rapila

Samu Haber lapsihaaveista: "Ei ole mitään pakkomielteitä sen kanssa"

15.09.2017 12:45 - Reija Saarinen

40 vuoden rajapyykki ei tuonut mukanaan ikäkriisiä.

Sunrise Avenuen laulajana tutuksi tullut Samu Haber, 41, ei ole viime vuosina vellonut ikäkriiseissä.

- 40 vuotta ei tuntunut miltään. Minulla ei ole mitenkään sellaista oloa, että olen jotenkin myöhässä tässä elämänjanassa. Totta kai sitä joskus miettii, että mitä elämältä vielä haluaa, mutta ikä tuo mukanaan paljon hyviä asioita, hän kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

10 vuotta sitten asiat olivat kuitenkin toisin. Kolmekymppinen Haber oli kovassa kriisissä elämänsä, ja ennen kaikkea uransa kanssa.

- Kolmenkympinkriisi oli ihan kamala. Meillä ei ollut vielä yhtään levyä ulkona bändin kanssa. Olin ihan paskana. Olenkin sitä mieltä, että 20-30-ikävuosia en enää koskaan halua elää uudelleen, ne olivat pahoja vuosia. Nykyään on onneksi saanut vähän järkeä ja kokemuksia.

Iän karttuessa biologinen kello ilmoittaa usein itsestään. Sen sointi ei kuitenkaan ole järin kova Haberin mielessä.

- Se on hieno ajatus, mutta minulla ei ole mitään pakkomielteitä sen asian kanssa. Olen saanut elämältä hienoja asioita, enkä nyt puhu urasta. Nyt vain pitää katsoa mitä tulevaisuus tuo.

- Onhan lapset maailman suloisimpia. Tähän mennessä olen saanut siitä sen hauskan puolen siskon lasten kanssa. Toisaalta taas vaipanvaihdosta ja korvatulehduksen kanssa lääkärissä istumisesta ei ole kokemusta. En tiedä miten hauskaa se olisi, hän naurahtaa.

Kilpailut

Uusimmat