Kuva: Senja Rapila

Samu Haber: "Olen sellainen ällöherkkis"

04.09.2017 10:15 - Reija Saarinen

Sunrise Avenuen laulaja Samu Haber tuntee syvästi.

Sunrise Avenue tunnetaan rakkautta käsittelevistä kappaleistaan. Ei siis liene ihme, että laulaja Samu Haber, 41, tunnustaa olevansa todellinen herkkis.

- Olen oikeastaan sellainen ällöherkkis. Olen todella raskasta seuraa kaikille ympärille olijoille, jotka eroaa tai saa lapsen. Olen todella onnellinen asioista, joita muiden elämässä tapahtuu, hän kertoo Voice.fi:lle.

Haberin mukaan hänen herkkyytensä on huomattu myös työpiireissä.

- Tuottaja Jukka Immonen on sanonut, että Samu on helvetin hyvä jätkä, mutta sillä on noi helkutin tuntosarvet. Jään aina pohtimaan läheisten asioita, mutta onneksi olen hiukan saanut sitä vähennettyä. Pitää sitä joskus osata työntää asiat pois mielestä ja nukkua, hän kertoo.

Herkkyys on varmasti hyvä piirre biisien kirjoittajalle, jonka kappaleissa käsitellään usein tunteista suurinta, eli rakkautta. Haberin mukaan parhaat biisit syntyvätkin silloin, kun on surullinen, yksinäinen, onnellinen tai superrakastunut.

- Rakkauteen ja romantiikkaan liittyvät asiat ovat kovimpia voimia mitä olen itse elämässäni kokenut. Niihin fiiliksiin kuulijan on helppo samaistua, sillä rakastuminen on tuttua jokaiselle.

Sunrise Avenuen uuden kappaleen, I Help You Hate Me, voit kuunnella alta.

 Julkaisimme aiemmin jutun, jossa Haber kertoo Sunrise Avenuen uudesta levystä. Hänen mukaansa se on täynnä virheitä. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Samu Haber: "On hienoa kuulua miljoonakerhoon"

Kilpailut

Uusimmat