Kuva: AOP

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth vihdoin naimisiin? - Hemsworth nähtiin sormus nimettömässä

08.08.2017 08:45 - Katariina Auvinen

On/Off-pari on paljastanut suunnittelevansa häitä tälle vuodelle.

Laulaja Miley Cyrus, 24, ja näyttelijä Liam Hemsworth, 27, ovat tuoreimpien uutisten mukaan vihdoin menneet naimisiin. Hemsworthin nähtiin viettävän aikaa Mileyn äidin, Tish Cyruksen kanssa Kentuckyssä. Tällöin komistuksella kimalteli kultainen sormus nimettömässä. Daily Mail -julkaisun mukaan kyseessä olisi juuri vihkisormus, mutta esimerkiksi TMZ-julkaisu väittää sormuksen olevan väärä hälytys. 

Pari on paljastanut suunnittelevansa häitä ja lähipiirin mukaan häät olisi tarkoitus pitää juurikin elokuussa. Miley Cyrus on paljastanut haluavansa naimisiin Las Vegasissa. Pariskunta tapasi toisensa jo vuonna 2009, mutta he erosivat vuonna 2012. Näyttelijä ja laulaja nähtiin kuitenkin yhdessä jo muutama vuosi myöhemmin. Sen jälkeen he ovat paljastaneet olevansa kihloissa. 

Miley puhui tällä viikolla julkisuudessa avioliitosta ja mietteistään. 

"Kun olen seurannut omien vanhempieni avioliittoa olen oppinut, ettei mikään pysy samana. Kasvakaa yhdessä ja muuntautukaa." 

Laulaja on puhunut myös avoimesti siitä, että hän haluaisi muuttaa naimisiin menemisen jälkeen Liam Hemsworthin kotimaahan Australiaan. 

Lue myös: Miley Cyrusin kihlattu kimpaantui avioehdosta - massiivinen riita ennen häitä

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat