Kuva: AOP

Donald Trump halusi mukaan Simpsoneihin - ei hyväksytty

31.07.2017 17:00 - Iiro Myllymäki

Simpsonien vastaavan tuottajan mukaan Donald Trump on ainoa julkkis, jota hän ei ole päästänyt ääninäyttelemään sarjaan.

Simpsonit-animaatiosarja on ilahduttanut tv:n katsojia jo vuodesta 1989 alkaen. Sarjassa on vuosikymmenten mittaan kuultu monia julkkisvierailijoita. Näiden joukossa ovat olleet muun muassa Michael Jackson, Lady Gaga, Tom Jones ja U2-bändi. Vähän aikaa sitten uutisoimme, että laulaja Ed Sheeran kuullaan pian sarjassa ääninäyttelijänä.

Erään julkisuuden henkilön esiintyminen sarjassa on kuitenkin aikanaan kielletty. Sarjan vastaavalta tuottajalta Al Jeanilta kysyttiin San Diegon Comic-Con-tapahtuman paneelikeskustelussa, ovatko sarjan tekijät koskaan hylänneet jonkun julkkiksen pyyntöä esiintyä sarjassa. Jean vastasi kysymykseen hetken hiljaisuuden jälkeen.

- Sanotaan nyt sen verran, että hän on nyt Yhdysvaltain presidentti, Jean vastasi.

Tällä Al Jean tietenkin viittasi Donald Trumpiin. Vaikka Trump ei ole itse ollut sarjassa äänessä, häneen on silti viitattu sarjan mittaan. Itse asiassa Simpsonit jopa ”ennusti” Donald Trumpin nousun Yhdysvaltain presidentiksi. Vuonna 2000 esitetyssä jaksossa katsottiin tulevaisuuteen, ja tuolloin Lisa Simpsonista oli tullut maan presidentti. Häntä presidentin tehtävissä oli edeltänyt Donald Trump katastrofaalisin seurauksin.

Tämän lisäksi Simpsonit on julkaissut videon, joka ottaa kantaa Trumpin ensimmäiseen sataan päivään Yhdysvaltain presidentin virassa. Voit katsoa videon alta:

Lue myös: Ennustiko Simpsonit-sarja Lady Gagan Super Bowl -esiintymisen? Katso hämmentävä video

Lähteet: Lad Bible, The Wrap

Kilpailut

Uusimmat