Kuva: Suvi Kukka Kärkkäinen

Julkkistaikuri paljastaa urpoimmat asiakkaat: "Haluamme sinut keikalle, mutta älä tee temppuja"

17.07.2017 17:30 - Mikko Räsänen - Luettu 225 kertaa

Mentalisti Pete Poskiparta paljastaa, miten tyhmiä asiakkaita hän on kohdannut vuosien aikana.

Pete Poskiparta on Suomen tunnetuimpia taikureita ja esiintynyt runsaasti mediassa. Nyt hän on blogissaan paljastanut tyhmimpiä keikkapyyntöjä, mitä hän on vuosien aikana saanut. Alla joitakin esimerkkejä ja Poskiparran kommentit niihin:

KEIKKAPYYNTÖ 1:

Olemme kiinnostuneita esityksestäsi, mutta voisimmeko mitenkään keskustella taiteilijanimestäsi? Se kuulosti meidän tiimin korvaan kovasti lapselliselta ja emme haluaisi antaa sellaista viestiä asiakkaillemme."

"Mitä helvettiä tuollaiseen voi vastata? Ensinnäkin Pete Poskiparta on oikea nimeni, joten mukava kuulla, että yritys X ja sen tiimi pitää nimeäni lapsellisena, joka pilaa koko tapahtuman viestin."

KEIKKAPYYNTÖ 2:

Keskustelimme asiasta ja päädyimme siihen, että varaamme sinut esiintyjäksi, mutta pyytäisimme, että et tekisi esityksessä lainkaan temppuja. Toivottavasti tämä onnistuu.

"WHAAAT? Tarkoitatteko, että jos tilaisitte esimerkiksi kitaristin keikalle niin pyytäisitte häntä kuitenkin jättämään kitaran kotiin? Tämäkään keikka ei yllättäen toteutunut."

KEIKKAPYYNTÖ 3:

Tulimme siihen tulokseen, että haluaisimme sinut esiintyjäksi tapahtumaamme, mutta kukaan meistä ei ole nähnyt esitystäsi etukäteen, joten olisiko mahdollista, että tekisit tämän ensimmäisen keikan veloituksetta? Takaamme, että kauttamme tulee lisää keikkoja, jos esityksesi on hyvä.

"Tämä yleinen kusetus oli jossakin vaiheessa parinkin eri "ohjelmatoimiston" lähestymistapa, mutta yhden ainoan kerran tätä on kysytty loppukäyttäjän toimesta. Miten jollekin voi tulla edes mieleen kysyä ammattilaista alasta riippumatta tekemään työtä ilmaiseksi? Vähän sama kuin menisi autokauppaan ja sanoisi, että "minulla ei ole koskaan ollut Volvoa, joten saisinko ensimmäisen Volvon ilmaiseksi? Lupaan ostaa sen seuraavan ihan rahalla"."

KEIKKAPYYNTÖ 4: 

Tilaisimme sinut esiintymään myymäläämme lapsille, jotta aikuiset voivat tehdä ostoksiaan rauhassa. Voisit ehkä keksiä lapsille muutakin aktiviteettiä, joku leikkinurkkaus tms saadaan myymäläämme sopimaan helposti.

"Jos en ihan väärin muista niin taisin vastata tähän yksiselitteisesti, että lastenhoitajia kannattaa hakea hakusanalla "lastenhoitaja" eikä sanalla "taikuri"." 

Lue koko kirjoitus täältä.

Lue myös: Taikuri löi vetoa poliisien kanssa: "Jos selviän tempusta, perutte ylinopeussakkoni"

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat