Kuva: AOP

Adele kommunikoi nykyisin viittomalla - yrittää epätoivoisesti pelastaa äänensä

17.07.2017 14:45 - Katariina Auvinen - Luettu 1 814 kertaa

Laulaja joutui perumaan keikkojaan vakavien ääniongelmiensa vuoksi.

Laulaja Adele, 29, on tunnettu upeasta äänestään, mutta artisti on joutunut perumaan keikkojaan vakavien ääniongelmien vuoksi. Hän lähetti faneilleen henkilökohtaisen viestin, jossa hän kertoi olevansa murtunut uutisista. Laulajan lääkäri epäili, että nainen on saattanut vahingoittaa äänihuuliaan pysyvästi. 

Nyt Adelen on pitänyt keksiä muita keinoja kommunikoida, koska puhuminen on kielletty. Lähipiirin mukaan neuvokas nainen on keksinyt omia viittomiaan, joilla hän pystyy edes hieman kommunikoimaan. 

Ääniongelmat ja puhumattomuus tulivat vielä huonoon saumaan, koska Adelen piti selvitellä kouluvaihtoehtoja hänen neljävuotiaalle pojalleen, Angelolle. Esimerkiksi viime viikon koulutapaamisessa Adele ei päästänyt ääntäkään, vaikka hänen ääniongelmistaan tietämättömät kysyivät kysymyksiä suoraan häneltä. Sen sijaan laulaja käytti viittomia ja onneksi Adelen aviomies Simon Konecki auttoi vaimoaan. 

Lähteiden mukaan Adelen tila näytti koulutapaamisessa erityisen tukalalta. Hän köhi kurkkuaan useasti ja näytti siltä, että se teki erittäin kipeää. 

Lue myös: Adele joutui perumaan konserttinsa: "Olisi vähättelyä sanoa, että sydämeni on murtunut"

Lähde: Mirror

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat