Kuva: Mikko Räsänen

Eevi Teittinen avautuu julkisuuden varjopuolista: "En tunnista itseäni monenkaan jutun takaa"

12.07.2017 14:45 - Katariina Auvinen

Fitnessmalli avautui aiheesta tuoreimmassa blogikirjoituksessaan.

Fitnessmalli ja bloggaaja Eevi Teittinen avautui tuoreimmassa blogikirjoituksessaan julkisuuden varjopuolista. Hän pohti kuinka hänen asioistaan tunnutaan tietävän paljonkin julkisuudessa. 

"Olen saanut lukea lehtien sivuilta asioita elämästäni, jotka eivät pidä paikkaansa. Julkisuudessa työskentelyni vuoksi myös yksityiselämääni revitään toisinaan hyvin mielellään. Minulta ei kysytä, haluanko että minusta kirjoitetaan otsikoita. En tunnista itseäni monekaan jutun takaa."

Hän sanoo, että monet ihmiset kuitenkin muodostavat juttujen perusteella mielipiteensä ja käsityksensä hänestä. Teittinen lisää, että hän on myös ymmärtänyt julkisuuden varjopuolet, koska hän itse on alansa valinnut. Toisaalta hän on joutunut puolustamaan sanomisiaan ja valintojaan. 

Ainut selviytymiskeino on kuunnella ja luottaa itseesi

"Perusteleminen tuntuu väärältä, mutta pakolliselta. Joskus on myös välttämätöntä antaa olla. Toisinaan sodat ovat sellaisia, joihin ei vain yksinkertaisesti kannata lähteä tuhlaamaan omaa energiaansa. Tämäkin on vahvuus itsessään, jos kykenee olla välittämättä."

Fitnessmalli kuitenkin sanoo hyväksyneensä jo sen ettei kaikkeen kirjoitteluun voi vaikuttaa, vaikka kyseessä on hänen elämänsä. Tärkeintä on hänen mukaansa tehdä asioita, jotka tuntuvat ihmisestä oikealta ja pysyä niiden takana. 

"Käydessäni keskustelua aiheen tiimoilta, en osannut antaa kuin yhden järkevän selviytysmiskeinon, kuuntele ja luota itseesi. Jos asiat mitä teet tuntuvat oikeilta ja tekevät sinusta onnellisen, toimi niiden mukaan. Se on ainut keino selviytyä tästä viidakosta."

Lähde: Eevi Teittisen Mini Fitness -blogi

Kilpailut

Uusimmat