Kuva: AOP

Suosikkinäyttelijä on suudellut Kim Kardashiania - lue 10 faktaa Orange Is the New Blackista

26.06.2017 22:45 - Senja Rapila

Muun muassa eräs sarjan näyttelijöistä on suudellut Kim Kardashiania.

Voit lukea Pop Sugar -sivuston listaamat faktat Orange Is the New Black -sarjasta alapuolelta:

1. Legendaarinen näyttelijä Jodie Foster on ohjannut sarjasta kaksi jaksoa; ensimmäisen tuotantokauden kolmannen jakson, missä Crazy Eyes rakastuu Piperiin sekä toisen tuotantokauden ensimmäisen jakson, missä Piper siirretään Litchfieldistä toiseen vankilaan.

2. Piper Chapmanin rooliin suunniteltiin Katie Holmesia, mutta tämä oli liian kiireinen näyttelemään sarjassa. 

Näyttelijä Katie Holmes. (kuva: AOP)

3. Myös Laura Prepon meinasi näytellä aluksi Piperia, mutta kuten nähdään, hänestä tuli lopulta Alex.

4. Sarjan ensimmäisessä jaksossa, missä Piper tapaa Larryn ensimmäistä kertaa, Larry katsoo Weeds-televisiosarjaa. Kyseessä on toinen sarja, jonka Orange Is the New Black -sarjan luoja Jenji Kohan on luonut.

5. Larryn kirjoittama kolumni modernista rakkaudesta on julkaistu oikeasti New York Times -lehdessä. Pääset lukemaan sen täältä.

Näyttelijä Natasha Lyonne näyttelee suosikkisarjassa huumeriippuvaista Nickyä. (kuva: AOP)

6. Nickyn arpi huumeiden yliannostuksen jälkeisestä leikkauksesta on oikea. Näyttelijä Natasha Lyonne on kärsinyt samoista riippuvuusongelmista kuin hänen näyttelemä hahmonsa sarjassa.

7. Näyttelijä Lawrene Coxin kaksoisveli näytteli Sophiaa ensimmäisellä tuotantokaudella, missä käsiteltiin Sophian elämää ennen kuin hänen sukupuolensa korjattiin. Cox olisi halunnut näytellä itse itseään, mutta jakson ohjannut Jodie Foster oli sitä mieltä, ettei se ollut hyvä idea.

8. Oikean elämän Piper avasi vankilaelämäänsä käsittelevän blogin vuonna 2003. Lopulta Piper Kerman päätyi kirjoittamaan muistelmateoksen (Orange Is the New Black), jonka pohjalta tehtiin myös suosittu Netflix-sarja.

Orange Is the New Black -sarja perustuu Piper Kermanin (yläpuolella) kirjoittamaan muistelmateokseen. (kuva: AOP)

9. Kaikki tunnusmusiikin aikana esitettävät kasvot kuuluvat entisille vangeille. Jos katsot tarkkaan, näet myös Piper Kermanin kasvot.

10. Flaca on suudellut Kim Kardashiania. Kyllä, näyttelijä Jackie Cruz on nähty Keeping Up with the Kardashians -realitysarjassa vuonna 2009.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Skinheadia esittävä Orange Is the New Black -tähti on täysin tunnistamaton siviilissä - katso!

Lue myös: Nuorempaa Orange Is the New Black -tähteä näyttelee sarjassa hänen oma tyttärensä!

Kilpailut

Uusimmat