Kuva: All Over Press

Julia Roberts avautuu vihdoin äitinsä kuolemasta - on syvästi kiitollinen hänelle yhdestä asiasta

23.04.2017 21:15 - Katariina Auvinen

Kuten monet muutkin meistä, myös Hollywood-tähti ja näyttelijä Julia Robertsilla oli tapana tukeutua omaan äitiinsä hankalina aikoina.

Omien vanhempien menettämistä ei ikinä haluaisi ajatella. Monille meille äiti on se ihminen, johon tukeudutaan vaikeina aikoina. Äitienpäivän lähestyessä, päivä on katkeransuloinen näyttelijä Julia Robertsille. Tähti kertoo hakeneensa aina neuvoa ja turvaa äidiltään. Hän kertoo ymmärtäneensä äitinsä todellisen kasvatuksellisen merkityksen vasta siinä vaiheessa, kun hänestä itsestään tuli vanhempi. Roberts menetti äitinsä Betty Bredemusin vuonna 2015. 80-vuotiaalla Bredemusilla diagnosoitiin keuhkosyöpä. Samana vuonna kuoli myös hänen Nancy-siskonsa. 

Roberts avautuu äitinsä kasvatustaidoista People-lehdelle. 

- Äitini työskenteli kokopäiväisesti ja kasvatti kolme tytärtä oikeastaan yksin, Roberts kertoo.

 Julia Roberts meni vuonna 2002 naimisiin Danny Moderin kanssa. Pariskunnalla on yhteensä kolme lasta: 12-vuotiaat kaksoset, Hazel ja Phinnaeus sekä yhdeksänvuotias Henry. Kolmen lapsen äidiksi tuleminen alle kolmessa vuodessa ei ole helppoa kenellekään.

- Olen äidilleni syvästi kiitollinen siitä, että hän puhui kanssani rehellisesti kasvatusasioista. Kysyin äidiltäni usein, että miten hän selvisi kolmen lapsen kanssa, tähti muistelee.

Sen sijaan, että Bredemus olis sanonut tyttärelleen, että tämän pitäisi vain pärjätä ja purra hammasta, hänellä oli parempi neuvo.

- Äitini vastasi vain, että "kultaseni, sitä kutsutaan päivähoidoksi", kiitollinen Roberts sanoo. 

Lue myös: Maailman kaunein nainen valittiin - 49-vuotias näyttelijä voitti viidennen kerran!

Lähde: People & Goodhousekeeping

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat