Kuva: Senja Rapila / Instagram

Alma näpäyttää Kylie Jenneriä uudessa Instagram-kuvassa - myös Evelina kommentoi

15.04.2017 16:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 6 899 kertaa

Kylie Jenner värjäytti hiuksensa neonvihreiksi. Samanlaisesta lookista tunnetaan suomalaispoppari Alma.

Suomalainen pop-lupaus Alma tunnetaan paitsi tarttuvista kappaleistaan myös räväkästä hiustyylistään. Alma erottuu massasta räikeillä, neonvihreillä hiuksillaan. Nyt maailmantähti Kylie Jenner on värjäyttänyt hiuksensa saman sävyisiksi, eikä tämä ole jäänyt Almalta huomaamatta.

Tosi-tv-tähti ja omaa meikkibrändiä pyörittävä Kylie Jenner on jakanut Instagramissa kuvia uudesta neon-hiustyylistään, jonka hän on hankkinut Coachella-festareita varten. Coachella on vuosittainen trendikäs musiikkitapahtuma, joka on myös muotivaikuttajien suosiossa. Alla on yksi Jennerin jakamista uusista kuvista:

highlighter hair 🌈

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Tämän samaisen Kylie Jenner -kuvan on jakanut Instagramissa myös Alma. Kuvatekstissä Alma kirjoittaa ”kiva olla Coachellassa”. Tämän voi nähdä hyväntuulisena näpäytyksenä Jennerille, joka on tyylissään päätynyt almamaiseen hiusväriin.

Good to be at @coachella

Henkilön ALMA (@cyberalma) jakama julkaisu

Alman jakama kuva on kerännyt paljon huvittuneita kommentteja, joissa itkunauruemojit seuraavat toisiaan. Yksi kommentoijista on toinen suomalaispoppari Evelina, joka oli huomannut Kylie Jennerin Alma-tyyliset hiukset jo eilen:

(kuva: Instagram)

Kylie Jenner on päätynyt paitsi Alman Instagram-kuvavirtaan, myös hänen paitaansa. (kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Poptähti Alma: Krapulakeikat ovat historiaa!

Lähde: People

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat