Kuva: AOP

Hämmentävä teoria Frendit-sarjan Joeystä saa monien päät pyörälle - hoksaatko sinä mistä on kyse?

16.02.2017 17:45 - Senja Rapila - Luettu 2 233 kertaa

Faniteorian mukaan sarjan hahmo Joey ei olisi edes Frendit-universumissa todellisuudessa Joey, vaan näytelty hahmo.

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt jälleen liikkeelle päätähuimaava faniteoria Frendit-sarjasta. Fanit ovat tällä kertaa kehittäneet erikoisen ja pään sekoittavan teorian siitä, että sarjan Joey olikin sarjassa näyttelijä, joka vain näytteli supersuosittua ja hauskaa tyyppiä, joka hengaili Frendien muiden henkilöiden seurassa. Eli hän ei todellisuudessa ollut edes Frendit-universumissa Joey, vaan joku muu. 

Menitkö jo sekaisin? Ei mikään yllätys. 

Tärkeää on ensimmäisenä muistaa, että näyttelijä Brent Spiner eli Star Trek -elokuvista tuttu näyttelijä oli hahmo Frendeissä. Hän näytteli sarjan kymmenennellä tuotantokaudella miestä, joka haastattelee Rachelia tämän uuteen työhön Guccilla.

Spiner kuitenkin ilmestyy myöhemmin kuvioihin Joey -spinoff-sarjassa, jossa kerrotaan Joeyn elämästä Frendit-sarjan päättymisen jälkeen. Tässä sarjassa Spiner kuitenkin näyttelee itseään, eli näyttelijä Brent Spineriä, vaikka hänellä olikin eri rooli Frendeissä.

Tämä on saanut monet pohtimaan, että jos Brent Spiner on todellisuudessa Brent Spiner myös Frendit-sarjan universumissa näytellessään, tarkoittaako se sitä, että hän vain näytteli roolissa kun hän haastatteli Rachelia Frendeissä?

Ja tämä puolestaan tarkoittaisi sitä, että myös Joey-sarjan Joey näyttelisi Frendeissä. Ajatellaan, että Joey olisi Frendit-universumissa näytelty hahmo ja "oikea" Joey on näyttelijä sarjasta Joey.

Tämä faniteoria on saanut monet hämmentymään, mutta silti jotkut fanit haluavat pitää tätä mahdollisena. Useimmat Frendit-sarjan fanit ovat kuitenkin sitä mieltä, että kyseinen teoria on humpuukia ja ajanhukkaa.

Ja jos mietit, että miksi et ole koskaan törmännyt Joey-sarjaan, siihen voi olla hyvä syy. Sarja peruttiin kahden tuotantokauden jälkeen vuonna 2006.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Uusi teoria Frendit-sarjasta sekoitti netin - erikoinen yhteys kulttileffaan!

Lue myös: Hauska Frendit-moka naurattaa: Fanittivat Bruce Willisiä - näytteli myöhemmin sarjassa aivan toista

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat