Kuva: Senja Rapila

Raju sairaus iski Uniikkiin - joutui sairaalaan yöksi

06.02.2017 17:45 - Senni Loikala

Aasian matkalta palannut Uniikki joutui sunnuntaina sairaalaan, josta hän pääsi kotiin maanantaina.

Räppäri Uniikki, oikealta nimeltään Dan Tolppanen, 35, joutui viettämään sunnuntain ja maanantain välisen yön helsinkiläisessä Haartmanin sairaalassa. Uniikki uskoo saaneensa pahanlaatuisen vatsataudin kuukauden kestäneeltä Aasian matkaltaan, jolta hän palasi Suomeen viime torstaina.

- Toin matkalta ilmeisesti joitain epätoivottuja tuliaisia - joku vatsapöpö vaivaa. Olin tosiaan viime yön sairaalassa ja nyt äsken pääsin kotiin, mutta lääkäri kielsi liikkumasta mihinkään pariin päivään, Uniikki kertoo puhelimitse Radio Novan Illan haastattelussa.

Räppärin mukaan sairaalan henkilökunta tahtoi varmistua, ettei hän ole sairastunut vaaralliseen malariaan.

- Minulla oli eilen 40 astetta kuumetta. Minulta testattiin yöllä kolme kertaa, ettei ole malariaa eikä onneksi ollut. Se olisi ollut vielä asteen verran pahempi.

"Hyvä, että tämä tapahtui Suomessa"

Vaikka maailmalta saatu sairaus vie voimia, on Uniikki tyytyväinen, että se iski vasta Suomessa.

- Kyllä minä olin aika pihalla eilen. Mutta mietin sitä, että sairaalassa oli niin mielettömän hyvä henkilökunta, että on hyvä, että tämä tapahtui Suomen päässä kuin vaikka jossain Kambodžan pikkusairaalassa, jossa ei ole mitään.  

- Jos siellä olisi iskenyt tällainen, olisi voinut olla vielä vähän huonompi meininki.

Tiistaina Uniikilta on luvassa uutta musiikkia. Räppäri julkaisee tuolloin uuden Korkki kii -singlensä.

Kuuntele Radio Novan Iltaa maanantaista torstaihin kello 18-22. Seuraa ohjelman isäntiä Oku Luukkaista ja Esko Eerikäistä heidän Facebook-sivullaan, josta pääset tykkäämään tästä.

Fitness-tähti Eevi Teittisestä viime kesänä eronnut Uniikki kertoi Voice.fi-sivuston Rakkaudesta-juttusarjassa, että hän itki monta päivää eron jälkeen. Pääset lukemaan jutun tästä.

Lue myös: Uniikki: "Olisin liian kiltti isä, joka lellii lapset piloille"

Lue myös: Uniikki otti uuden tatuoinnin - katso kuva näyttävästä lopputuloksesta

Kilpailut

Uusimmat