Kuva: Mikko Räsänen

Ysärifanit saivat oman nettiyhteisön - sivut aukesivat tällä viikolla

13.01.2017 10:00 - Mikko Räsänen - Luettu 422 kertaa

Huippusuosittu Retroperjantai-ohjelma sai nyt myös omat nettisivut, jotka kokoavat ysärifanit yhteen.

Ysäribuumi on Suomessa kasvanut jo vuosia, mutta vasta nyt 90-luvun dance-musiikin ystäville on tarjolla heille suunnattu kotimainen nettiyhteisö. Se syntyi tällä viikolla, kun  Retroperjantai.fi -ysärisivusto aukesi.

Sivuston nimi tulee Radio Novan perjantaisesta Retroperjantai-ohjelmasta, jossa juontaja Oku Luukkainen soittaa viikoittain parhaita 90-luvun dance-kappaleita. Ohjelma tavoittaa viikoittain lähes 200 000 kuulijaa ja on Suomen suosituin ysäriohjelma ja koko Suomen kaupallisen radiokentän kuunnelluin perjantain iltashow. Retroperjantain nopeasti kasvavassa Facebook-ryhmässä on pian 40 000 jäsentä.

- Viimeistään nyt Retroperjantai on todella kattava ysäriyhteisö, jonka muodostavat radio-ohjelma, Facebook-ryhmä ja Retroperjantai.fi -sivusto, Luukkainen iloitsee.

Luukkainen kertoo, että ajatus uuden sivuston perustamisesta lähti nimenomaan yleisön innostuksesta.

- Perjantaisin ohjelman aikana puhelinlinjat ovat aina tukossa, kun soittajia olisi niin paljon. Mutta perjantai on vain yksi päivä viikossa, haluamme palvella ysärifaneja viikon jokaisena päivänä. Retroperjantai.fi -sivusto ja Retroperjantain Facebook-sivu mahdollistavat sen.

Tutustu Retroperjantai-yhteisöön osoitteessa www.retroperjantai.fi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat