Kuva: Senja Rapila

Onko sinulla enää mitään annettavaa TVOF-kilpailijoille, Redrama?

12.12.2016 20:30 - Senja Rapila

Ensi vuoden tammikuussa käynnistyvä The Voice of Finland -tuotantokausi on Redramalle kolmas.

The Voice of Finland -laulukilpailun kuudes tuotantokausi käynnistyy 6. päivä tammikuuta 2017. Kyseessä on kolmas kausi, jolla räppäri ja tähtivalmentaja Redrama on mukana. Kun häneltä kysyy, pohtiiko hän koskaan sitä, että onko hänellä enää mitään annettavaa uudelle tuotantokaudelle, vastaus on simppeli.

- Minulla on sellainen tunne, että mietin taas kerran, että onko minulla mitään annettavaa kameralle! Mutta se, että onko minulla mitään annettavaa laulajille, olen varma siitä että on, Redrama nauraa Voice.fi:n haastattelussa.

"Artistius on niin itsekeskeistä"

Redrama kertoo, että on mielellään mukana tekemässä ohjelmaa sen vuoksi, että voi jakaa oppimiaan viisauksia aloittelevien laulajakykyjen kanssa. Syksyn alkukarsintojen jälkeen jokaisella valmentajalla on seuraavalla kaudella 13 oppipoikaa.

- Välillä tämä on myös sellaista kierrättämistä, että antaa niitä oppimiaan neuvoja eteenpäin. Päteminen on ollut aina kaukana tästä hommasta, koska tässä ei ole kyse meistä vaan tässä on kyse laulajista, Redrama muistuttaa.

- Tämä artistius on niin itsekeskeistä, että tässä ohjelmassa nautin siitä, että pystyy ohjaamaan ja antamaan sitä energiaa muille. Se on ollut minulle iso asia.

Vaikka ohjelman tähtivalmentajat kilpailevatkin keskenään, myöntää räppäri oppineensa muilta valmentajilta asioita. Lisäksi oppeja ja neuvoja tulee välillä myös yllättävästä suunnasta.

- Elämme tätä hommaa ja hengaillaan yhdessä, joten sitä oppii koko ajan muilta valmentajilta. Kyllä tässä huomaa, että oppii itse myös laulajilta asioita matkan varrella.

The Voice of Finlandin uusi tuotantokausi käynnistyy Nelosella 6. tammikuuta 2017.

Lue myös: Redrama sai ystävän The Voice of Finland -valmentajasta: Meillä on paljon yhteistä

Lue myös: Redrama aloitti somepaaston: "Olen rauhallisempi ja päässäni on hiljaisempaa"

Kilpailut

Uusimmat