Kuva: AOP

Palaako Daniel Radcliffe vielä Harry Potterin rooliin? - "Riippuu käsikirjoituksesta"

28.06.2016 13:15 - Senja Rapila

Näyttelijä ei tyrmää ajatusta siitä, että hän näyttelisi iäkkäämpää Harry Potteria vielä joku päivä.

Harry Potter -elokuvasarjasta tutuksi tullut näyttelijä Daniel Radcliffe, 26, on monen suosikkinäyttelijä. Menestyksekäs elokuva- ja kirjasarja on niittänyt itselleen suosiota vuodesta toiseen, eikä sen ympärillä vellova innostus tunnu laantuvan lainkaan.

Harry Potter ja Kirottu lapsi -näytelmä saa ensi-iltansa heinäkuun lopulla Lontoon West Endillä ja Radcliffe on kertonut, ettei aio mennä katsomaan näytelmää kiivaiden fanien vuoksi.

- Voin olla täysin väärässäkin, mutta minusta tuntuu siltä, että jos menisin katsomaan näytelmää ja siellä on paljon Harry Potter -faneja, siitä tulisi melkoinen kohtaus. Katsoisivatko he minua kun katson näytelmää, vai olisiko se pois itse näytelmältä? hän kommentoi.

Radcliffe ei haluaisi tällä hetkellä enää lähteä näyttelemään Harry Potteria, mutta tulevaisuudessa tilanne saattaa olla toinen, jos elokuvasarjaa halutaan jatkaa.

- Se riippuisi täysin käsikirjoituksesta. Olosuhteiden tulisi olla todella epätavalliset. Mutta kuten Harrison Ford sanoi samaa Han Solon roolista - katsokaa mitä tapahtui sen jälkeen! Radcliffe nauroi ja viittasi siihen, kuinka Ford palasi Han Solon rooliin uusissa Star Wars -elokuvissa.

- Joten sanon ei tällä hetkellä, mutta jätän itselleni tilaa perua sanani tulevaisuudessa.

Lähde: Metro 

Lue myös: Rakastettu Harry Potter -kirjasarja jatkuu! Lue paljastukset 8. osasta

Lue myös: Huomasitko? J.K. Rowling vihjasi jo kolmannessa Harry Potter -kirjassa suosikkihahmon kuolemasta

Lue myös: Vastoinkäymisiä uudessa Harry Potterissa - elävät pöllöt kiellettin

Kilpailut

Uusimmat