Mari, 23, onnistui pudottamaan muutamassa kuukaudessa yli 30 kiloa - vannoo kuntosalin nimeen

22.05.2018 17:15 - Katariina Auvinen

Nainen kertoi olleensa surullinen ja masentunut painavimmillaan.

Philadelphiassa asuva Mari Llewellynin, 23, paino kohosi jopa 111 kiloon. Hän oli onneton, eikä hän jaksanut kävellä edes yli kilometrin matkaa hengästymättä. Nainen lohdutti huonoa oloaan herkuttelemalla, joten painoa tuli koko ajan lisää. Llewellyn kuitenkin kyllästyi oloonsa ja päätti tehdä muutoksen elämäntapoihinsa. 

Hän päätti dokumentoida oman laihdutusprosessinsa Instagramiin, mutta ei arvannut, kuinka paljon hänen elämänsä tulisi muuttumaan. Nykyisin naista seuraa Instagramin puolella 234 000 ihmistä. Llewellyn jakaa usein opetusvideoita, koska hän haluaa kannustaa muitakin terveellisen elämän pariin. Muutos on ollut melkoinen. Nainen on laihtunut yli 30 kiloa ja hän ei ole omien sanojensa mukaan koskaan ollut paremmassa kunnossa. 

- Painoharjoittelu on avainasemassa siihen, miten sain omat kiloni pudotettua. Lihasten kasvaessa ne kuluttavat myös paljon enemmän kaloreita, joka auttaa painonhallinnassa, hän kertoo. 

Llewelynn käy kuntosalilla kuudesti viikossa, mutta sen lisäksi hän yhdistelee nopeasykkeistä harjoittelua puoli tuntia päivässä treeneihin. 

- Olen sanonut jokaiselle, joka suunnittelee painonpudotusta, että aloittaisivat hitaasti ja armollisesti. Tällöin on helpompaa pitää motivaatiota yllä, hän kertoo. 

Nainen noudattaa vähähiilihydraattista ruokavaliota, joka kuitenkin sisältää paljon hyviä rasvoja sekä proteiineja. 

Katso kuvia alta tai täältä

Lue myös: Nainen laihdutti lähes 90 kiloa - esittelee uskomatonta vartaloaan tuoreissa kuvissa

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat