Kuva: Instagram

Yli 30 kiloa laihduttanut nainen paljastaa kolme tehokkainta ajatusta, joilla onnistua

07.11.2017 13:15 - Karoliina Kotala - Luettu 248 kertaa

Erittäin suositulla Chinae Alexanderilla riittää seuraajia sosiaalisessa mediassa ja erityisen toivottuja ovat naisen omat kokemukset painonpudotuksesta.

Chinae Alexanderilla on Instagramissa 132 000 seuraajaa eikä syy ole vain kauniissa kuvissa. Kaunis vaaleaverikkö nimittäin puhuu terveiden elämäntapojen puolesta ja tietää mistä puhuu: Chinae laihdutti itse yli 30 kiloa ja on vahvistanut kehoaan treenin avulla. Avain omaan painonpudotukseen on Chinaen mukaan usko omaan itseensä ja onnistumiseensa. Alla naisen kolme tärkeintä ajatusta, jotka toimivat tehokkaasti muutoksen syntymisessä ja tulosten saamisessa:

Ajattele verbeinä

- Ajattelemme usein adjektiivejä motivaationa, mutta tehokkaimpia sanoja ovat verbit. Sen sijaan, että mietit, millainen haluat olla, ajattele mitä haluat tehdä; säteillä, kääntää katseita, tuntea oloni huipuksi, tulla timmiksi, Chinae toteaa.

Tee loppu itsesi epäilemisestä

- Kun mieli on maassa tai itseluottamus nollassa, pysyy perusasioissa ja -treeneissä, joissa olet hyvä. Turhautuminen ja negatiivisuus kasaantuvat nopeasti, jos koet epäonnistuvasi vaikkapa uuden asian tai treenin äärellä.

Laita päälle voima-asu

- Moni tietää, että uudessa ihanassa treeniasussa halu treenin pariin on kova ja fiilis hyvä. Kun puet yllesi asun, josta nautit antaa se potkua ja itsevarmuutta. Itse pidän oranssista ja punaisesta, Chinae kertoo.

Alla otoksia naisen Instagram-tilitä:

Lue myös: Kurvikas fitnessmalli Anni, 30: "Pahinta myrkkyä on itsen vertaaminen muihin"

Lähde: Women’s Health Magazine

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat