Kuva: Shutterstock

Oletko kyllästynyt kevyeen deittailuun? 3 merkkiä paljastaa, että olet valmis vakavaan parisuhteeseen

30.05.2018 23:15 - Emmi Moilanen

Yksi varma merkki on se, että et etsi enää parisuhdetta sen takia, että tuntisit itsesi jälleen kokonaiseksi.

Kipeän eron jälkeen on normaalia, että uuden rakkauden etsiminen tosissaan tuntuu uuvuttavalta ajatukselta. Parisuhteen päättymisen jälkeen ei tulisi myöskään syöksyä suoraan uuteen suhteeseen sen takia, että olo tuntuisi jälleen uuden kumppanin kanssa kokonaiselta. On kuitenkin olemassa muutama seikka, joiden perusteella voit päätellä olevasi valmis kohtaamaan uuden rakkauden.

Lue alta Elite Daily -sivuston tekemä listaus seikoista jotka paljastavat, että olet valmis siirtymään kevyestä deittailusta vakavaan parisuhteeseen.

Kuulostavatko nämä tutuilta:

1. Olet oppinut nauttimaan omasta ajastasi ja osaat olla onnellinen myös ilman parisuhdetta. Näiden oppien jälkeen olet kuitenkin alkanut kaivata kumppania sekä muutosta elämäntilanteeseesi.

2. Et etsi ketään enää sen takia, että voisit tuntea itsesi taas kokonaiseksi. Et myöskään odota, että tuleva parisuhde korjaa sinut ehjäksi edellisen suhteen jäljiltä.

3. Olet käsitellyt aikaisempien suhteiden aiheuttamat epävarmuudet, eikä sinusta enää tunnu siltä, että joutuisit kantamaan niitä mukanasi uuteen parisuhteeseen.

Lue myös: 6 hyvää asiaa, jotka vaikeinkin ero sinulle opettaa

Lue myös: Millaista deittailu todellisuudessa on? Armottoman rehelliset vastaukset naurattavat

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat