Kuva: Shutterstock

Unohda treffailu! 4 merkkiä viittaavat siihen, ettet ole valmis sitoutumaan

29.05.2018 13:45 - Senja Rapila

Villi ja vapaa sinkkukesä, se sinua enemmän houkuttelee.

Olet ehkä tapaillut mukavan oloista tyyppiä viikon tai jopa kuukausia. Millaisista merkeistä sitä kuitenkin tietää, ettei ole valmis sitoutumaan treffikumppaniin sen vakavammin? Elite Daily -julkaisu listasi neljä merkkiä, jotka silloin löydät omasta käytöksestäsi.

1. Tunnet, ettet saa kaikkea tarpeellista yhdeltä henkilöltä.

Parisuhteessa kumppanisi tulisi voida täyttää kaikki tarpeesi, niin emotionaaliset kuin fyysisetkin. Jos sinusta tuntuu siltä, ettet saa sitä jotain tämänhetkiseltä treffikumppaniltasi ja kipinäkin tuntuu olevan jo hiipumaan päin, on aika kääntää sivua.

2. Et halua mitään vakavampaa.

Jos elämässäsi tapahtuu paljon kaikenlaista tällä hetkellä, et välttämättä halua mitään vakavampaa suhdetta. Parisuhteessa oleminen tarkoittaa nimittäin toisen kanssa ajan viettämistä, yhteisten suunnitelmien tekemistä ja rakkauden ja tuen tarjoamista. Jos et kaipaa sitä tällä hetkellä, ehkä on aika jatkaa sinkkukesää.

3. Laitat itsesi etusijalle.

Jos nautit paljon omasta ajastasi ja laitat itsesi lähes kaikessa etusijalle, voi se tarkoittaa sitä, että kannattaisi pysyä sinkkuna. Näin voit käyttää itseesi ja omaan tekemiseesi enemmän aikaa. Keskity työhön, opiskeluun ja nauti sinkkuuden tuomista iloista.

4. Innostut myös ajatuksesta, että pääsisit treffeille muiden kanssa.

Jos olet enemmän innoissasi mahdollisuudesta päästä ensitreffeille jonkun uuden kanssa kuin siitä, että pääsisit treffeille henkilön kanssa jota tapailet, on se hälytysmerkki. Joko olet riippuvainen ihastumisen tunteeseen ja siihen, millaisen olon saat ensitreffeille mennessä, tai sitten et vain ole kiinnostunut enää tämänhetkisestä deittikumppanistasi.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Horoskooppimerkit, jotka tarjoavat eniten hellyydenosoituksia ja rakkautta - kuulutko joukkoon?

Lue myös: 6 asiaa, joita ei tulisi tehdä suudellessa - katso, mitä kannattaa välttää

Lue myös: Oletko viimeinen sinkku kaveriporukassasi? Asiat, joihin voit todennäköisesti samaistua

Kilpailut

Uusimmat