Kuva: Shutterstock

Ihmiset kertovat: Hetki, jolloin tiesin haluavani naimisiin kumppanini kanssa

22.04.2018 13:15 - Senja Rapila

Se tunne voi iskeä minä hetkenä tahansa, ainakin näiden kertomusten mukaan.

Jotkut haaveilevat avioliitosta jo ensimmäisten treffien jälkeen, mutta toiset tajuavat sen arjen pienessä hetkessä. Reddit-käyttäjät ovat nyt kertoneet hetkistä, jolloin tajusivat haluavansa mennä naimisiin nykyisen kumppaninsa kanssa.

Voit lukea kauniit ja suloiset perustelut alapuolelta.

"Makoilin sohvalla ja luin, mieheni oli tietokoneella pelaamassa pelejä ystävänsä kanssa. Sitten kun hänellä oli tauko, hän tuli luokseni suukottamaan ja koskemaan minua hymyillen. Sillä hetkellä tiesin, että voisin tehdä sitä ikuisesti."

"Olimme deittaileet vasta muutaman viikon ajan, mutta hän vietti yön luonani, kun vanhempani olivat poissa. Asuin siis vanhempieni luona lukioaikana säästääkseni rahaa. Ahtauduimme molemmat pieneen sänkyyni ja hänellä oli selkä seinää vasten, halailimme koko yön. Molemmilla oli melko levoton, uneton yö. Ilmeisesti kerroin unissani hänelle rakastavani häntä, mutta kun heräsin aamulla, pystyin ajatettelemaan pelkästään sitä, että voisin tehdä tätä koko loppuelämäni yöt. Ja kyllä, sitten kun menimme naimisiin, nukuimme kunnon parisängyssä luojan kiitos."

"Kun hän ei juossut pakoon sen jälkeen kun tapasi perheeni."

"Menin vierailemaan perheeni luokse Eurooppaan ilman häntä, olimme olleet vasta muutaman kuukauden silloin yhdessä. Matka oli varattu jo yli vuosi sitten. Huomasin silmäileväni kihlasormuksia koruliikkeessä heti kun kävimme paikallisessa ostoskeskuksessa."

"Olimme vain ystäviä lukiossa. Puhuimme siitä kuinka haluamme karata elämistämme ja kokeilla jotain uutta. Sovimme kliseisesti, että jos emme ole menneet naimisiin kolmekymppisinä, karkaamme yhdessä. Tiesin sillä hetkellä, että yhdessä karkaamisemme kolmekymppisinä oli se mitä halusin. Aloimme pian sen jälkeen deittailla, puolen vuoden jälkeen eksklusiivisesti. Muutimme yhteen muutaman vuoden jälkeen. Nyt olemme melkein kolmekymppisiä ja arvatkaa mitä? Olemme muuttamassa toiseen maahan yhdessä."

Lähde: Reddit

Lue myös: Tuleva morsian löysi unelmiensa hääpaikan - juhlatilan esimiehen lähettämä törkyviesti loksauttaa leuat

Lue myös: Eikö teidän kannata mennä naimisiin? Asiantuntijat listasivat kumppanin piirteet, jotka paljastavat sen

Kilpailut

Uusimmat