Kuva: Shutterstock

Miksi olet sinkku? Horoskooppimerkkisi paljastaa

04.04.2018 17:45 - Iiro Myllymäki - Luettu 3 574 kertaa

Skorpionin sinkkuus johtuu sitoutumiskammoisuudesta, kun taas neitsyen sinkkustatus johtuu yliyrittämisestä.

Jos olet ollut pitkään sinkku eikä tämä ole tapahtunut omasta tahdostasi, olet monesti saattanut miettiä, miksi näin on. Olenko vain liian vaativa? Ihastunko vain saavuttamattomiin ihmisiin? Joskus sinkkuudesta alkaa myös syyllistää itseään ja miettiä, mikä itsessä on vikana. On hyvä muistaa, että on täysin ok olla sinkku. Ei tarvitse olla parisuhteessa, jotta elämän voi tuntea mielekkääksi. Jos kuitenkin haluat saada osviittaa siihen, miksi sitä oikeaa seurustelukumppania ei ole vielä löytänyt, kannattaa kääntää katseensa hetkeksi horoskooppeihin.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas on ihmisenä suorasukainen ja tietää, mitä haluaa. Sinkkuus saattaa oinaalla johtua siitä, että hän tietää täsmälleen mitä hakee, mutta ei vain ole löytänyt sitä vielä. Hän ei halua tyytyä vähempään, joten hän on mieluummin yksin. Toinen syy sinkkuudelle voi olla se, että ihmisiä pelottaa oinaan määrätietoisuus ja suoruus.

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkä on mukavuudenhaluinen, joten tästä ominaisuudesta saattaa löytyä syy härän sinkkustatukselle. Härän sinkkuus voi johtua siitä, että hän on vain niin tottunut olemaan itsenäinen, ettei hän jaksa tai halua edistää parisuhteen muodostamista.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Kaksonen toivoo saavansa kumppanin, joka ymmärtää hänen tuntemuksiaan täysin. Kaksosen sinkkuus johtunee siitä, että hän ei vain ole löytänyt tällaista ihmistä vielä.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ravun tavoitteena on pitkäaikainen parisuhde, joka voisi johtaa jopa perheen perustamiseen. Nykyajan sinkkumarkkinat eivät välttämättä ole pullollaan tällaista sitoutumista etsiviä ihmisiä, ja tässä voi piillä syy ravun sinkkustatukseen.

Leijona (23.7.-22.8)

Leijona tietää hyvin oman arvonsa. Jos leijona on sinkku, se johtuu usein siitä, että hän vain haluaa olla sinkku. Toinen mahdollinen syy on se, että leijona ei koskaan halua tyytyä toisiksi parhaaseen vaihtoehtoon vaan tähtää korkealle myös parisuhteessaan.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyellä on tapana vaatia itseltään hyvin paljon. Tämä pätee myös deittailuun. Neitsyt tekee kaikkensa löytääkseen unelmiensa kumppanin, ja tämä saattaa mennä jopa liiallisuuksiin. Jatkuva treffeillä käyminen voi johtaa varsinaiseen deittiuupumukseen tai neitsyestä voi välittyä vastapuolelle lievästi epätoivoinen kuva. Neitsyen kannattaakin hellittää hetkeksi ja yrittää hieman vähemmän.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Koska vaaka on itse hyvin rauhallinen ja sovinnollinen ihminen, hän haluaa kumppaniltaankin samoja ominaisuuksia. Vaa’an sinkkuus voi johtua siitä, että hän tapailee aivan vääränlaisia ihmisiä. Ylimieliset rehvastelijat kannattaa jättää omaan arvoonsa. Vaa’an täytyy miettiä tarkkaan, millaisten ihmisten kanssa kannattaa suostua treffeille.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpionilla on taipumusta sitoutumiskammoisuuteen. Skorpionin sinkkustatus saattaa johtua myös siitä, että hänen on ylipäätään hankala luottaa ihmisiin. Sitten, kun skorpioni vihdoin löytää ihmisen, johon hän uskaltaa luottaa, se on menoa se. Aiemmat huonot kokemukset jäävät helposti kalvamaan skorpionin mieltä, ja vaatii melkoista vakuuttelua ennen kuin skorpioni uskoo jonkun olevan luottamuksen arvoinen.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimies on luontainen johtaja, mutta parisuhteessa tämä ominaisuus voi olla enemmän haitaksi kuin hyödyksi. Parisuhteessa pitäisi aina olla kyse tasavertaisesta kumppanuudesta eikä siitä, että toinen vie ja toinen vikisee. Jousimies saattaa olla sinkku, koska hän ei vain ole vielä valmis tekemään kompromisseja toisen ihmisen kanssa.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauris on luonnostaan varautunut ihminen. Tämä ei välttämättä ole hyödyllisin ominaisuus silloin, kun pitäisi tutustua uusiin ihmisiin romanttisessa mielessä. Kauriin pitää löytää joku ihminen, jolle hänen on helppo avautua ja joka ymmärtää, että kauris ei ole valmis etenemään järin nopeasti suhteessa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vesimies saattaa olla niin keskittynyt omiin puuhiinsa ja unelmiensa tavoittelemiseen, että parisuhteen etsiminen jää vähemmälle huomiolle. Vesimiehen tulee pitää mieli avoimena ja tarttua rakkauden mahdollisuuteen, jos sellainen eteen sattuu. Unelmia voi tavoitella, vaikka joku toinen olisikin siinä rinnalla.

Kalat (19.2.-20.3.)

Kalat on tunteellinen ja rakastava tähtimerkki. Kalojen sinkkuus saattaa johtua siitä, että heidän intuitionsa kertoo heitä olemaan yksin. Kalat pystyvät helposti luottamaan muihin ihmisiin, mutta heidän täytyy joskus muistuttaa itseään siitä, että omaan itseensäkin pitää luottaa.

Lue myös: Miksi olet vielä sinkku? 5 syytä, jotka voivat löytyä arkikäytöksestäsi

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat