Kuva: Shutterstock

Onko hän sinulle se oikea? Kysymykset, jotka kannattaa nostaa esille ensitreffeillä

25.01.2018 19:45 - Katariina Auvinen

Kysymykset voivat paljastaa paljon kumppanistasi ja hänen arvomaailmastaan.

Ensimmäiset treffit ovat usein hermostuttavat. Ajatuksiin saattaa virrata kysymyksiä, joista voi miettiä, ovatko ne todellakin sopivia heti ensimmäisellä tapaamiskerralla kysyttäviksi. Huffington Post -julkaisu haastatteli itse asiassa asianajajia, jotka ovat paneutuneet avioerotapauksiin. 

Heidän mukaan juuri ensimmäisillä treffeillä tulisi kysyä kimurantteja kysymyksiä, koska se säästää sinut paljolta jatkossa. 

"Milloin juttelit viimeeksi vanhempiesi tai sisarustesi kanssa?" 

Riippuen vastauksesta, voit saada selville, millaiset välit kumppanillasi on perheeseensä. Onko hän hyvinkin sitoutunut vai onko hänen välinsä rikkoutuneet esimerkiksi vanhempiinsa.

- Esimerkiksi rikkoutuneet välit voivat helposti vaikuttaa myös sinun ja treffikumppanisi suhteeseen tulevaisuudessa, kertoo Carla Shiff Donnelly

"Mitä rakastat eniten työssäsi?"

Kysy treffikumppanisi työstä ja hänen intohimostaan työtään kohtaan. Se kertoo paljon ihmisestä ja hänen kunnianhimostaan.

"Kuinka edellinen suhteesi päättyi?"

Tämä on kysymys, joka polttelee monen huulilla ensimmäisten treffien aikaan, mutta monikaan ei kehtaa sitä kysyä. Kuitenkin Donnellyn mukaan tämä olisi yksi kysymys, joka olisi tärkeä kysyä. 

- Siinä kohtaa, jos ihminen laittaa kaiken eron entisen kumppaninsa syyksi, kertoo se treffikumppanistasi paljon. Lähinnä sen pitäisi olla varoituslippu sinulle, koska tällainen ihminen usein syyttää omista virheistään muita, Donnelly kiteyttää. 

"Jos saisit mennä ajassa taaksepäin, mikä olisi yksi asia, jonka muuttaisit?"

Tämä on hauska kysymys ja voi paljastaa paljon. Sen lisäksi kysymys antaa hauskan puheenaiheen. 

Lue myös: Treffi-ideat seikkailunhaluisille koottin yhteen - uskallatko kokeilla?

Lähde: Huffington Post 

Kilpailut

Uusimmat