Kuva: Fotolia

Onko suhteenne luotu kestämään? 3 selvää merkkiä, joista tiedät

15.11.2017 12:45 - Senja Rapila - Luettu 1 084 kertaa

Kolme suhteesta löytyvää ominaisuutta voivat paljastaa, että olette todennäköisesti koko loppuelämän kestävässä suhteessa.

On monia merkkejä, mistä voi tunnistaa kestävän rakkauden. Parisuhdeasiantuntija ja -terapeutti Kimberly Hershenson on kertonut Independent-julkaisulle nyt kolme erilaista ominaisuutta, joista voi esimerkiksi tunnistaa kestävän suhteen.

Voit lukea Independent-sivustolle listatut asiat alapuolelta.

1. Tuette toisianne kaikessa

Maailma voi olla pelottava paikka, ja yksi tärkeimmistä asioista onkin, että kumppanit tukevat toinen toisiaan jokaisessa tilanteessa. Omaan kumppaniinsa tulee voida luottaa sataprosenttisesti.

2. Olette toisillenne rehellisiä

Kumppanuus tarkoittaa ystävällisyyttä, mutta se myös tarkoittaa sitä, että pitää puhua rehellisesti niistä asioista, jotka vaivaavat sinua. Hiljaa pysyminen ei johda onnellisuuteen, joten tiedä se, milloin kannattaa puhua kumppanille vallitsevista ongelmista. Tämä auttaa rakkauttanne kestämään pidempään ja vahvempana.

3. Näytätte fyysistä rakkautta

Vaikka onkin erityisen tärkeää näyttää kumppanilleen rakkautta sanojen kautta, on myös todella tärkeää näyttää rakkautta fyysisesti. Tämä ei tarkoita pelkästään seksiä: muista antaa kumppanillesi suudelma aina kun lähdet töihin, ja pidä häntä kädestä kiinni, kun siihen on sopiva hetki.

Myös sohvalla kuhertelu ja kaikki ei-seksuaaliset kosketukset vahvistavat välistänne suhdetta. Vaikka satunnainen koskettelu ei tulisi luonnostaan, sitä kannattaa harjoitella. Tee siitä itsellesi rutiini, niin huomaat jossain välissä, että se tuleekin yhtäkkiä luonnostaan. 

Lähde: Independent

Lue myös: Nyt se on todistettu - nukkumaan ei kannata mennä vihaisena

Lue myös: 28 merkkiä jotka kertovat, että teidän on aika mennä naimisiin

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat