Kuva: Fotolia

Mikä on pitkäkestoisen avioliiton salaisuus? Naisen rehellinen päivitys nousi jättihitiksi

03.09.2017 09:15 - Iiro Myllymäki

Yli 10 vuotta naimisissa ollut nainen kirjoittaa, että mitään yksittäistä salaisuutta ei tosiasiassa ole.

Nikki Pennington on ollut yhdessä aviomiehensä Jerin kanssa 13 vuotta, joista 11 vuotta pari on ollut naimisissa. Monesti naiselta tullaan kysymään, mikä on heidän pitkän avioliittonsa salaisuus. Nyt nainen on kirjoittanut aiheesta Facebook-päivityksen, jota on jaettu huimat 130 000 kertaa.

Pennington tiedostaa yleisimmät avioliittoneuvot, joita ihmisillä on tapana antaa toisilleen. ”Älkää menkö nukkumaan vihaisina” ja ”sano aina ’rakastan sinua’, kun lähdet” ovat tuttuja neuvoja, mutta Pennington on aviomiehensä kanssa rikkonut näitä neuvoja lukemattomat kerrat.

Pitkäkestoisen avioliiton salaisuus on se, että ei ole mitään salaisuutta. Kyse on vain siitä, että nousee ylös ja yrittää uudestaan ja uudestaan joka hemmetin päivä”, Pennington kirjoittaa.

"Mikään ei ole täydellistä"

Nainen kirjoittaa, että heidän avioliittonsa on pitänyt sisällään muun muassa itkuisia, valvottuja öitä vastasyntyneen lapsen kanssa, kun väsymys ja pelko uuden edessä ovat olleet mittaamattoman suuria. Rahatkin ovat monesti olleet tiukilla.

”Avioliitossa on kyse siitä, että tietää, että mikään ei ole täydellistä. Että avioliitto ei ole mitään jatkuvaa huippukohtaa, sillä sellainen ei ole oikeaa elämää. Avioliitossa on syvällä elämän juoksuhaudoissa, kun elämä heittää esteitä eteenne, mutta voitte luottaa siihen, ettette ole yksin ja että paras ystäväsi kulkee samaa matkaa kanssasi”, nainen kirjoittaa.

Naisen rehelliset sanat ovat saaneet ihastuneen vastaanoton Facebookissa, ja päivitys onkin kerännyt yli 100 000 reaktiota. Lue koko päivitys alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Naiset kertovat: Asiat, jotka olisimme halunneet tietää ennen avioliittoa

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat