Kuva: Fotolia

Asiat, joita miehet eivät naisissa ymmärrä - ovatko osa omaa elämääsi?

14.08.2017 18:45 - Reija Saarinen

Naisten ja miesten välillä on eroja, jotka saattavat toisinaan hämmentää suurestikin vastakkaista sukupuolta.

Sanonnankin mukaan naiset ja miehet ovat monellakin tapaa hyvin erilaisia. Siksi toisinaan eteen tulee tilanteita, joita vastakkaisen sukupuolen on vaikea ymmärtää.

The List kokosikin sivuilleen muutamia sellaisia asioita, joita miesten on vaikea ymmärtää. Miten on, ovatko alla olevat asiat osa omaa elämääsi?

1. Vessaan meneminen yhdessä on miesten mielestä hämmentävää. Siksi heidän onkin vaikea ymmärtää sitä, että naiset haluavat jakaa vessahetkensä ystävänsä kanssa. Miesten ymmärrykseen ei mene se, että miksi naiset haluavat jutella vessassa, kun muitakin paikkoja on tarjolla.

2. Surullisten ja kyynelkanavia avaavien elokuvien katselu on monen naisen mielestä parhautta. Miehet taas eivät voi ymmärtää sitä, miksi naiset haluavat kiusata itseään tieten tahtoen. Miesten saattaa olla myös vaikea käsittää sitä, miksi itkeminen on niin terapeuttista.

3. Miesten mielestä on hämmentävää, että naisilla on tapana innostua erilaisista liikuntatrendeistä välittömästi, kun sellainen heille esitellään.

4. Naisten innostus erilaisiin dieetteihin ja ruokavalioihin on usein miesten mielestä hämmentävää.

5. Miehet eivät useinkaan ymmärrä sitä, miksi monien naisten on mutristettava suunsa valokuvaa varten. Tämän lisäksi hämmennystä aiheuttaa se, että koskaan naiset eivät ole tyytyväisiä ensimmäiseen kuvaan itsestään.

6. Miehet eivät ymmärrä, miksi naiset viettävät aikaa ihmisten kanssa, joista eivät edes oikeasti välitä.

Lue myös: Nainen, etkö ymmärrä miestäsi? 9 tärkeintä neuvoa mies-nais-sanakirjasta

Lue myös: Nainen heitettiin ulos kauppakeskuksesta liian paljastavan asun vuoksi - ymmärrätkö syyn?

Lähde: The List

Kilpailut

Uusimmat