Kuva: Fotolia

Onko aika erota? Merkit siitä, että hän ei ole sinulle Se Oikea

14.08.2017 17:15 - Reija Saarinen

Muutamista merkeistä voi huomata sen, että ero saattaa olla paras valinta.

Onnellinen ja hyvä parisuhde on monen asian summa. Siksi ei olekaan olemassa mitään tiettyä kaavaa täydelliselle suhteelle.

On kuitenkin olemassa muutamia sellaisia seikkoja, joita kannattaa tarkkailla. Ne nimittäin saattavat kieliä siitä, että suhde ei välttämättä olekaan se oikea.

Miten on, kuulostavatko alla olevat seikat tutuilta?

1. Ette siedä toistenne erikoisia piirteitä, vaan toisen oudot tavat saavat enemmänkin aikaan ärsytystä.

2. Yhdessäolonne ei ole hauskaa, vaan useimmiten sitä värittävät riidat ja kinat. Ette myöskään osaa vain olla toistenne seurassa. Teillä ei myöskään ole juurikaan yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

3. Jos ystäväsi ja perheesi eivät pidä kumppanistasi, kannattaa miettiä miksi asia on niin. Usein läheiset ihmiset huomaavat sellaisia asioita, jotka jäävät itseltä huomaamatta ja siksi heitä kannattaa myös kuunnella.

4. Sinusta tuntuu, että olette yhdessä vain siksi, että siitä on tullut tapa. Jos näin on, ei voida puhua enää aidosta rakkaudesta, pelkästä tottumuksesta. Vaikka helppous houkuttaa, ei suhteeseen pidä jäädä vain siksi, että siihen on niin tottunut.

5. Kumppanisi saa sinut tuntemaan olosi huonolta ja arvottomalta. Näin ei tulisi olla, jos suhteessa on kaikki hyvin.

6. Erilaisuus on useimmiten hyvä asia, mutta liiallinen erilaisuus saattaa kuitenkin olla kohtalokasta parisuhteelle. Jos molemmat haluavat elämältä ja parisuhteelta täysin eri asioita, ei suhteella ole tulevaisuutta.

7. Jos voit kuvitella itsesi toisen ihmisen rinnalle, ei suhde ehkä ole se oikea. Jos hän todella on Se Oikea, ei tarvitse miettiä elämää kenenkään muun rinnalla.

8. Jos et tunne intoa yhteiseen elämään, ei suhde ehkä ole sellainen, että siihen kannattaisi jäädä. Jos hän ei aidosti tee sinua onnelliseksi, ei suhdetta kannata jatkaa.

Lue myös: Älä anna rakkauden sokaista liikaa - Varoitusmerkit jotka kertovat, että olet väärässä parisuhteessa

Lue myös: Ethän anna kumppanisi kontrolloida parisuhteessanne liikaa? 9 hälytysmerkkiä

Lähde: The List

Kilpailut

Uusimmat