Kuva: Fotolia

”Halusin, että hääni vietetään pelihallissa” – Miehet paljastavat, millaisista häistä he haaveilevat

22.07.2017 13:15 - Emmi Moilanen

Miesten suunnittelemissa häissä hinta ratkaisee sekä se, että yksityiskohdat eivät ole loppuun saakka hiottuja.

Häitä suunnitellaan jopa useiden vuosien ajan ja erityisesti morsiamille juhlien järjestelyt ovat sydämen asia. Yleensä hääjuhla kuitenkin kuvastaa avioparin yhteisiä toiveita ja tyyliä. Harva morsian tulee ajatelleeksi, millaista jälkeä todella syntyisi, jos puoliso saisi valtuudet järjestää rakkauden juhlan alusta loppuun saakka yksin.

Thought Love -sivusto kokosi yhteen miesten mielipiteitä siitä, millaisista häistä he haaveilevat.

Hinta ratkaisee

“Ilmaisista.”

“Vietin jo unelmahääni. Vain minä ja vaimoni luonnonkauniilla rannalla Havaijilla. Ei vieraita, ei vastaanottoa. Vain me, valokuvaaja ja vihkijä. Häät maksoivat meille vain vähän ja olimme saman tien häämatkalla. Suosittelen ehdottomasti tätä tapaa.”

Liika suunnittelu on liikaa

“Häämme ovat elokuussa. Olemme kutsuneet paikalle 75 vierasta ja juhlia olemme suunnitelleet yli vuoden ajan. Olemme miettineet kaiken: vieraat ja he, jotka jäävät kutsumatta. Pöytäliinojen värin, kakun maun, istumajärjestyksen, kuka seisoo kenenkin vieressä, kuinka kaikki pääsevät paikalle, missä kaikki nukkuvat, mitä syömme, mitä me emme syö, mitä allergioita vieraillamme on, kuka pitää puheet, kuinka valaistus ripustetaan, millaiset pöytäkoristeet ovat, morsiusneitojen mekkojen värit, smokkien värit…

Tällä hetkellä unelmahäissäni olisi vain minä, vaimoni, bestman ja kaaso. Olisimme saarella keskellä ei mitään. Ylläni olisi sandaalit ja joku kiva paita.”

Paikalla on väliä

”Häät avaruudessa.”

“Metsässä, vain minä ja hän. Tekisimme itse valamme ja siinä se. Sitten mahtavaa seksiä luonnon helmassa.”

“Halusin, että hääni vietetään pelihallissa. Vanhemmat eivät halunneet, että häitäni tanssittaisiin pelihallissa. Arvatkaa mitä? Häät pidettiin pelihallissa.”

Lue myös: Miehet kertovat: Asiat, joihin emme kiinnitä treffeillä tippaakaan huomiota

Lue myös: Miksi miehet eivät puhu tunteistaan? Lue rehelliset vastaukset

Lue myös: Miehet kertovat: Asiat, jotka tekevät tyttöystävästä vaimomateriaalia

Lähde: Thought Love

Kilpailut

Uusimmat