Kuva: Fotolia

"Hän varasti kissani" - hulluimmat asiat, jotka ihmiset ovat tehneet erotessaan

15.07.2017 18:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 2 043 kertaa

Ero saattaa johtaa ihmiset tekemään todella järjettömiä asioita tunnemyrskyn vallassa.

Erot parisuhteista ovat henkisesti kuluttavia prosesseja. Tunteet ottavat vallan, eikä tällöin käyttäytyminen ole aina kaikkein järkevintä. Metro.co.uk-sivusto on koonnut yhteen tarinoita siitä, mitä kaikkea hullua ihmiset ovat tehneet eroamisen myötä.

Tara Povey, bloggaaja

”Vuonna 2014 minulla oli kamala ero toisen bloggaajan kanssa. Hän vaati, että maksan hänelle takaisin kaikista kukista, jotka hän oli ostanut minulle. Hän myös vaati minua maksamaan hänen vanhemmilleen jokaisesta ruoka-annoksesta, jonka he olivat maksaneet puolestani (hänen tililleen kuitenkin). Hän myös vaati minua maksamaan jokaisesta kuvasta, jonka otimme yhteisillä matkoillamme. Sitten hän teeskenteli hankkineensa asianajajan, joka lähetti minulle sähköpostin, jossa hän käski minua maksamaan tai muuten asia vietäisiin eteenpäin. Kävi ilmi, että hänen ’asianajajansa’ oli vain lapsuuden ystävä, ja minun piti hankkia oikea asianajaja jotta sain hänet lopettamaan yhteydenpidon minuun.”

James, henkilöstöpäällikkö

”Ex-tyttöystäväni huomasi, että olin mennyt eteenpäin ja soitteli minulle jatkuvasti teeskennellen olevansa uusi tyttöystäväni ja sanoi, että hän eroaa minusta. Hän ei edes yrittänyt muuttaa ääntään. Mutta pahinta kaikessa oli, että hän varasti kissani.”

Stina Sanders, bloggaaja

”Kun olimme eronneet, menin muutaman kerran hakemaan tavaroitani ex-poikaystäväni luota. Kun menin hakemaan viimeisiä tavaroitani, huomasin, että kenkälaatikkoni ei ollut siellä, mihin sen olin jättänyt. Hän kiisti voimakkaasti siirtäneensä niitä, ja tähän päivään asti en ole saanut tietää, mihin ihmeeseen hän piilotti kaikki kenkäni. Luulen, että hän myi ne eBayssa, tai ehkä hän vain pitää jalkojeni tuoksusta, koska se muistuttaa häntä minusta.”

(kuva: Fotolia)

Cami Li, tosi-tv-tähti

”Yksi existäni petti minua, joten valkaisin hänen koko vaatekaappinsa sisällön. Hänelle jäi vain alusvaatteet, jotka hänellä oli päällään. Tämän lisäksi leikkasin hienovaraisia mutta näkyviä reikiä hänen jokaiseen vaatekappaleeseensa. Hän pystyi huomaamaan sen vasta kun hän piti niitä päällään, mutta ei voisi koskaan todistaa, että se olin minä.”

Ben, markkinointipäällikkö

”Jätin puhelimeni vahingossa kotiin, ja puolisoni löysi sieltä viestejä, jotka paljastivat minun olleen petollinen. Siihen mennessä kun olin tullut kotiin hän oli vaihtanut lukot, asettanut kaikki tavarani siististi pakattuina etupihan nurmelle, ja upouusi Porscheni oli kadonnut ajotieltä. Kävi ilmi, että hän oli myynyt sen eBayssa noin eurolla pois.”

Laura, PR-työntekijä

”Exäni loi feikkiprofiilin Facebookiin ja lisäsi uuden tyttöystäväni kaverikseen stalkatakseen häntä. Hän myös murtautui kotiini ja varasti yhden rannekoruni. Päädyin lopulta eroamaan uudesta tyttöystäväni hänen toimintansa takia. Luulen, että se oli hänen tavoitteensa, koska hän ei häirinnyt minua enää koskaan sen jälkeen.”

(kuva: Fotolia)

David, rekrytoija

”Ex-tyttöystäväni yritti ajaa ylitseni autolla. Seuraavana päivänä kun olin töissä, hän laittoi minulle tekstiviestin, jossa hän sanoi minun näyttäneen urheilulliselta, kun juoksin häntä pakoon.”

Jenny, kauppa-apulainen

”Ex-poikaystäväni sanoi minulle, että hän matkustaa Etelä-Amerikkaan vuodeksi etsimään itseään. Oikeasti hän oli muuttanut yhteen naisen kanssa, jonka kanssa hän oli minua pettänyt, ja he olivat muuttaneet alle kilometrin päähän minusta.”

Lue myös: Oletteko ajautumassa erilleen? Teot, jotka paljastavat suhteen muuttuvan tilan

Lähde: Metro.co.uk

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat