Kuva: Fotolia

Pienet asiat, jotka tekevät jokaisesta parisuhteesta kestävämmän - toteutuvatko omassa liitossasi?

26.06.2017 23:15 - Reija Saarinen

Onnellinen suhde ei vaadi suuria. Jo läsnäolo riittää.

Miten saada parisuhde kestämään? Siihen ei ikävä kyllä ole olemassa yhtä oikeaa vastausta, mutta siitäkin huolimatta on jotain sellaisia asioita, jotka tekevät suhteesta helposti kestävämmän.

Jos siis omassa suhteessasi näkyy alla olevia piirteitä, on tilanne hyvällä mallilla. Nämä pienet teot, kun kertovat rakkaudesta, välittämisestä ja sitoutumisesta.

1. Kiitä kumppaniasi jostain pienestä asiasta joka päivä. Kyseessä voi siis olla, vaikka oven avaaminen tai aamukahvin keitto. Tärkeintä on, että huomaa rakkaansa teot.

2. Ole kumppanisi vierellä ja anna hänen purkaa sinulle huolia ja murheitaan. Vaikka et osaisi sen paremmin auttaa, pelkkä kuunteleminen saattaa tuoda avun.

3. Viettäkää aikaa yhdessä. Käykää treffeillä ja nauttikaa toistenne seurasta vielä vuosienkin suhteen jälkeen. Muistakaa kuitenkin myös se, että molemmilla tulee olla myös sitä omaa aikaa.

4. Kun olette yhdessä, laittakaa puhelin sivuun. Keskittykää toisiinne, älkää puhelimiinne.

5. Kysy päivittäin, miten rakkaasi päivä oikein meni. Ole kiinnostunut hänestä ja hänen elämästään.

6. Syökää päivittäin yhdessä. Se auttaa lujittamaan suhdetta ja on samalla se hetki, jolloin on hyvä keskustella päivän tapahtumista ja tulevan viikon suunnitelmista.

7. Suudelkaa, halailkaa ja harrastakaa seksiä. Älkää antako arjen viedä pois kaikkea läheisyyttä, vaan tehkää aikaa rakkaudelle.

Lue myös: Etkö enää rakasta kumppaniasi? Merkit, jotka paljastavat

Lue myös: Millainen on täydellinen tyttöystävä? Miehet kertovat

Lähde: PureWow

Kilpailut

Uusimmat