Kuva: Fotolia

Merkit siitä, että hän todella rakastaa sinua - toteutuvatko omassa suhteessasi?

24.05.2017 18:45 - Reija Saarinen

On olemassa muutamia sellaisia merkkejä, jotka kertovat suuresta rakkaudesta.

Rakkaus on ihmeellinen asia. Se saa ihmiset tekemään hassujakin asioita, mutta samalla se saa aikaan hoivavietin.

Miten rakkaus sitten näkyy suhteessa? Se näkyy monessa asiassa, kuten siinä, miten kumppani puolisoaan kohtelee. Jos suhde on hyvällä pohjalla, ja rakkaus suurta, ei kumppani katsele muita ja yrittää aina tehdä rakkaansa päivästä parhaan mahdollisen.

Miten on, löydätkö alla olevia piirteitä omasta suhteestasi?

1. Hän tekee jokaisesta päivästäsi parhaan mahdollisen. Hän kuuntelee huolesi ja murheesi, hieroo kipeitä niskojasi on valmis auttamaan, jos tarvitset apua.

2. Hän haluaa viettää aikaa kanssasi mahdollisimman. Hän suunnittelee innolla yhteisiä lomamatkoja ja vie sinut mielellään iltaisin katsomaan esimerkiksi haluamaasi elokuvaa.

3. Seksi ei ole hänelle se suhteen tärkein asia. Tietenkin hän pitää siitä ja se on tärkeää, mutta hänelle suhde on muutakin.

4. Hän tekee kaikki elämänsä suuret päätökset yhdessä kanssasi. Hänelle mielipiteesi on suunnattoman tärkeä ja hän kysyy sen tilanteessa kuin tilanteessa.

5. Hän kertoo sinulle myös niitä asioita, joita hän ei ole jakanut koskaan kenenkään muun kanssa. Hän siis luottaa sinuun ja haluaa jakaa elämästään kaiken juuri sinun kanssasi.

6. Hän ei flirttaile muille ihmisille, eikä tee mitään muutakaan, joka voisi loukata sinua. Hänelle sinä olet rakkain, tilanteessa kuin tilanteessa.

7. Hän puhuu mielellään myös tulevaisuudesta. Se kertoo siitä, että hän haluaa sitoutua ja aikoo olla kanssasi myös tulevaisuudessa.

8. Hän haluaa esitellä sinut ystävilleen, tuttavilleen ja perheelleen.

9. Hän saa joka päivä sinut tuntemaan olosi jotenkin spesiaaliksi. Hän kohtelee sinua hyvin, eikä loukkaa sinua ikinä tahallaan.

10. Hänen sanaansa voit luottaa. Jos hän lupaa tehdä jotain, hän myös tekee.

11. Hän ei koskaan nöyryytä sinua tai puhu sinusta pahaa muille.

Mitä rakkaus sitten oikein on? Aiemmin olemme uutisoineet asioista, jotka jokainen oppii silloin, kun löytää rinnalleen sen oikean ihmisen. Jutun pääset lukemaan täältä.

Lue myös: Rakkaus ensisilmäyksellä on mahdollista - tiede vahvistaa

Lähde: PopSugar

Kilpailut

Uusimmat