Kuva: Fotolia / Facebook

Kuva mieheksi naamioituneesta sinkkuäidistä leviää - taustalla riipaiseva tarina

10.02.2017 19:45 - Senni Loikala - Luettu 5 917 kertaa

Eräs amerikkalaisäiti ei jäänyt toimettomaksi, kun hänen poikansa päiväkoti järjesti vain isille suunnatun teemapäivän.

Netissä leviää vauhdilla kuva, jossa nähdään mieheksi naamioitunut äiti yhdessä päiväkoti-ikäisen poikansa kanssa. Otoksessa naisella on kasvoillaan tekoparta, päällään miesten t-paita ja college-housut ja päässään lippalakki

Vaikka otos voi näyttää joistakin huvittavalta, on sen takana riipaiseva tarina. Kuvan amerikkalaisäiti Whitney Kittrell jäi yksin poikansa kanssa kolme vuotta sitten. Tuolloin hän päätti tehdä kaikkensa, jotta poika saisi elää mahdollisimman normaalia lapsen elämää.

Olemme saavuttaneet paljon. Olemme käyneet matkoilla kahdestaan, opetin poikani kopittelemaan pallolla, tappamaan hyönteisiä ilman kovaa kiljumista ja meillä on lukemattomia upeita muistoja ja elämme normaalia elämää”, Kittrell kirjoittaa keskiviikkona julkaisemassaan, hitiksi nousseessa Facebook-päivityksessä.

Päiväkodin teemapäivä vain isille

Äidin sydän oli kuitenkin vastikään särkyä, kun pojan päiväkodista kerrottiin, että tarhassa vietettäisiin ”Isät ja donitsit” -teemapäivää. Hän kysyi pojaltaan, toivoisiko tämä isoisänsä paikalle. Pojan vastaus herkistää monia: ”Ei. Tahdon sinut sinne. Sinä olet sekä äitini että isäni.

Pojan toiveesta äiti päätti osallistua mieheksi pukeutuneena päiväkodin teemapäivään, joka oli tarkoitettu vain lasten isille. ”Olin niin noloissani, mutta en voinut olla hymyilemättä, kun poikani esitteli minut ystävilleen näin: ”Tässä on äitini… hän on myös isäni ja siksi toin hänet tänne.”

Kittrell kertoo, että kun hän oli lähdössä päiväkodista, tuli hänen poikansa halaamaan häntä. ”Hän halasi minua lujaa kaulassani roikkuen ja kuiskasi: ”Äiti… Tiedän, että tulet aina olemaan siinä ja tekemään mitä vain vuokseni. Kiitos. Rakastan sinua.” Hän antoi suukon poskelleni ja juoksi pois. Toivon, että hän tulee aina muistamaan tämän päivän, koska itse en tule koskaan unohtamaan hänen suloisia sanojaan.

Monien mielestä netissä leviävä päivitys muistuttaa koskettavasti siitä, että monet vanhemmat ovat valmiita tekemään mitä vain lapsensa hyvinvoinnin eteen - sillä rakastavathan nuo vanhemmat jälkikasvuaan rajattomasti ja ehdottomasti.

Katso netissä leviävä päivitys alta.

Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Alla olevasta kuvasta näet, miltä Kittrell näyttää ilman "valeasua."

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Äiti osti tyttärelleen vahingossa todella härskin paidan - katso hämmentävä kuva

Lue myös: "Yritin tehdä kaiken itse” - Äidit kertovat, mitä olisivat tehneet toisin esikoisensa kohdalla

Lue myös: Äiti ei saanut teiniään ylös sängystä - lähetti opettajalle nokkelan viestin

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat