Kuva: Handout

Bon Jovi -tähdet hehkuttavat Suomea: "Kulttuurinne on todella kaunis!"

02.11.2018 18:45 - Senja Rapila - Luettu 531 kertaa

Yhtyeen kosketinsoittaja ja rumpali kertoivat muistojaan ja kokemuksiaan Suomesta radio Novan Esko Eerikäiselle.

Radio Novan juontaja Esko Eerikäinen tavoitti Bon Jovin kosketinsoittajan David Bryanin ja rumpali Tico Torresin. Ensimmäisenä juontaja kysyi Tallinnaan keikalle tulevalta yhtyeeltä, miksi he jättivät tällä kertaa Suomen kokonaan välistä.

- Kiertueella kyse on monista tekijöistä, kun tuomme suuren shown. Meillä on rekkoja, busseja, ja meillä on niin paljon ihmisiä ja tarvikkeita, se riippuu tapahtumapaikkojen saatavuudesta, meidän vapaapäivistämme, siitä mistä tulemme ja minne olemme menossa seuraavaksi. Se on pääsääntöisesti syy siihen, miksi välillä joudumme ohittamaan joitain maita tai keikkapaikkoja, David kertoo Eskolle haastattelussa.

Bon Jovi on soittanut Suomessa yhteensä 12 kertaa, ja onkin aina toivottu vieras. Yhtyeellä on myös paljon hyviä muistoja kotimaastamme Suomesta.

- Olemme soittaneet Suomessa todella useasti, mutta se on todella upea maa. Siellä on upeat fanit, jotka tykkäävät laulaa. Sen minä muistan! David hehkuttaa.

- Kulttuurinne on todella kaunis. Ensimmäistä kertaa tutustuin Suomeen vuonna 1975, kun tein levyä Ruotsissa. Tapailin silloin suomalaista tyttöä ja hän käännytti minut, olen siitä lähtien pitänyt Suomessa, Tico lisää.

Yhtye nousee Tallinnan Laululavalla sunnuntaina 2. kesäkuuta. Tallinnan konsertin lipunmyynti käynnistyi tänään perjantaina 2. marraskuuta Suomen osalta Ticketmasterissa.

Lue myös: Iron Maidenin jäsenet puhuvat Rock and Roll Hall Of Famesta - "Sitä pyörittää roskajoukko"

Lue myös: Ramonesin ennenjulkaisematon musiikkivideo julkaistiin - katso

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat